Prezentarea lanțului hotelier Intercontinental

Previzualizare proiect:

Cuprins proiect:

CAPITOLUL 1. PREZENTAREA LANTULUI HOTELIER INTERCONTINENTAL PE PLAN INTERNATIONAL3
1.1 InterContinental Hotels&Resorts3
1.2 Hotel Indigo3
1.3 Holiday Inn Hotel and Resorts4
1.4. Holiday Inn Select4
1.5. Holiday Inn Garden4
1.6. Holiday Inn Express Rome East 5
1.6.1. Facilitati oferite de Holiday Inn Express Rome East 5
CAPITOLUL 2. PREZENTAREA HOTELULUI INTERCONTINENTAL ROMANIA5
2.1. Facilitati camere10
2.2 Capacitatea de cazare10
2.3. Servicii si Facilitati de oaspeti12
2.4. Saloane restaurante/rezervari mese13
2.5. Analiza comparativa Intercontinental Bucuresti si Intercontinental Marea Britanie 13
CAPITOLUL 3. ANALIZA SWOT 15
CONCLUZII 16

Extras din proiect:

Grupul hotelier Intercontinental

Grupul hotelier Intercontinental este in momentul de fata cel mai mare din punct de vedere al numarului de camere detinut, mai exact 563.676 camere in cele 3821 de hoteluri proprii aflate in aproape 100 de tari din intreaga lume.

Brandurile detinute din domeniul hotelier sunt: Intercontinental, Hotel Indigo, Holiday Inn, Holiday Inn Express, Staybridge Suites si Candlewood Suites.

1.1. InterContinental Hotels&Resorts

Intercontinental ofera servicii si oferte special concepute pentru turismul de afaceri pastrand intr-o balanta delicata asteptarile privind luxul si experientele locale autentice pentru a mari durata sederii de asemenea. Intalnit in peste 60 de tari Intercontinental continua sa se dezvolte in locatii cheie din intreaga lume.

1.2. Hotel Indigo

Este primul brand de hotel tip boutique. Cazarea in hotelurile boutique combina confortul unui hotel cu o abordare personala pentru fiecare client. Camerele si apartamentele sunt modern echipate si decorate cu gust. Serviciile personale, activitatile de recreere speciale, si un meniu special ales sunt doar cateva din avantajele oferite.

Asemenea hoteluri sunt de cele mai multe ori unice din punct de vedere al designului si sunt proiectate cu mare grija pentru ca mediul si tema centrala, sa fie vizibile de la decor, si pana la ambianta generala.

1.3. Holiday Inn Hotel and Resorts

Motto: Concurenta nu doarme.

Fiind brandul cel mai cunoscut dintre toate acestea Holiday Inn Hotels and Resorts continua sa primeasca in fiecare an din ce in ce mai multi oaspeti decat celalalte branduri hoteliere. Holiday Inn Hotels ofera servicii necesare pentru turismul de afaceri, in timp ce ofera si o atmosfera pentru ca oaspetii sa se poata relaxa si bucura de confortul oferit (room-service, piscine, sali de fitness, etc.).

Atmosfera ocazionala si confortul oferit precum: conferinte pe internet, intalniri de afaceri, camere special pentru copii, programe tv speciale pentru copii, mese pentru copii precum si multe alte facilitati explica cum de Holiday Inn Hotels a reusit sa devina de-a lungul timpului ,,hotelul cel mai preferat din America".

1.4. Holiday Inn Select

Holiday Inn Select este hotelul facut special pentru persoanele pasionate de afaceri si cu apreciere pentru valoare. Fiind localizate in apropierea centrelor de afaceri si aeroporturilor, hotelurile Holiday Inn Select ofera camere speciale pentru clasa de afaceri, servicii de afaceri 24/24, facilitati dezvoltate pentru intalniri de afaceri si servicii.

1.5. Holiday Inn Garden

Intalnit in Europa si Africa de Sud fiecare hotel Holiday Inn Garden are un stil si un caracter aparte fata de locatia sa. Hotelurile Holiday Inn Garden ofera camere de calitate oaspetilor, facilitati pentru a petrece timpul liber, precum si o alta serie de servicii si satisfactii.

1.6. Holiday Inn Express Rome East

Aflat la 15 minute de mers cu masina de centrul Romei, Holiday Inn Express Rome East ofera parcare gratuita si un bar deschis nonstop. Asigura camere moderne cu aer conditionat si TV LED cu canale prin satelit, precum si acces gratuit la internet WiFi in toate zonele.

Camerele hotelului Holiday Inn Express Rome East au podea cu mocheta si sunt izolate fonic. Baia privata include un uscator de par si articole de toaleta gratuite. La receptie este disponibil un seif.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Prezentarea lantului hotelier Intercontinental.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Da
Nota:
9/10 (1 voturi)
Anul redactarii:
2015
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
20 pagini
Imagini extrase:
20 imagini
Nr cuvinte:
3 104 cuvinte
Nr caractere:
17 977 caractere
Marime:
2.63MB (arhivat)
Publicat de:
Camil-Antonie Vintila
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Turism
Tag-uri:
servicii, clienti, calitate
Predat:
Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor , Universitatea Dunarea de Jos din Galati
Specializare:
Administrarea Si Dezvoltarea Afacerilor In Turism
Materie:
Turism
Sus!