Perspectivele Serviciilor de Hoteluri și Restaurante

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Introducere

Pentru segmentul "Hoteluri si restaurante", exista in prezent cinci categorii de comercianti, si anume hoteluri si alte activitati de cazare similare, alte servicii de cazare pentru vacante si perioade de scurta durata, restaurante, baruri si alte activitati de servire a bauturilor si alte activitati de alimentatie, precum catering pentru evenimente.

Serviciile in domeniul "hotelurilor si restaurantelor" reprezinta o sursa importanta de creare a veniturilor avand in vedere potentialul turistic al Romaniei. De asemean numarul intreprinderilor ce au ca obiect de activitatea prestarea de servicii in domeniul hotelurilor si restaurantelor au o pondere de 3 %.

Oarecum neglijat in trecut , sectorul hotelier se afla pe o panta ascendenta si a devinit din ce in ce mai interesant pentru lanturile internationale.

Pe masura ce piata hotelurilor s-a dezvoltat din ce in de mai mult, odata cu intrarea mai multor lanturi hoteliere de talie internationala, a crescut si crearea de servicii de consultanta in domeniu, contribuind la dezvoltarea acestor tipuri de servicii.

A derarea la UE, trecerea la euro, armonizarea legilor cu cele europene, securitatea politica, corelate cu saturatia redusa a pietei prin prisma evolutiilor pozitive asteptate, determina o rentabilitate sporita a investitiilor hoteliere, mai ales pe termen mediu si lung,

Piata restaurantelor a inregistrat, anul trecut, o valoare de aproximativ 1,22 miliarde de euro si se asteapta ca in urmatorii doi ani sa atinga pragul de 2 miliarde de euro,

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Perspectivele Serviciilor de Hoteluri si Restaurante.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
13 pagini
Imagini extrase:
13 imagini
Nr cuvinte:
1 069 cuvinte
Nr caractere:
9 519 caractere
Marime:
113.30KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Turism
Tag-uri:
hotel, turism
Predat:
la facultate
Materie:
Turism
Profesorului:
Delia Popescu
Sus!