Hotelul Golden Tulip

Extras din proiect:

Ca o companie multi-brand, Golden Tulip Hospitality Group vizeaza segmentele de patru, trei si doua stele. Golden Tulip ofera un concept de franciza aparte, ce implementeaza standardele internationale pastrand specificul local, sub brandul "Golden Tulip" destinat hotelurilor de 4 stele de tip business si resort si brandul "Tulip Inn" pentru categoria trei setele. La nivelul de doua stele, Golden Tulip dezvolta o alianta cu lantul francez B&B.

In 1962, sase hoteluri independente isi reunesc eforturile pentru a crea fundatia Golden Tulip Hotels Holland, incluzand hotelul Krasnapolsky la Amsterdam, cu obiectivul comun de a-si promova cunostintele, in vederea ameliorarii perfomantelor proprii. In putin timp, societatea a crescut pana la posibilitatea de a deveni lantul hotelier dominant din Olanda.

In 1975, compania Golden Tulip Hotels Worldwide este creata in colaborare cu KLM, Royal Dutch Airlines. In calitate de filiala a KLM, lantul hotelier Golden Tulip se extinde pe o mare parte a destinatiilor aeriene KLM. In 1979, o societate de gestiune hoteliera este creata, prin intermediul careia Golden Tulip administreaza mai multe hoteluri. In anii 80, Consortiul si gestiunea afacerilor se consolideaza intr-o singura societate numita Golden Tulip International. KLM Royal Dutch Airlines isi acorda sprijinul in procesul de pregatire a intreprindeii hoteliere a unui viitor puternic si durabil, printre marcile cele mai renumite in Europa.

In 2004, Golden Tulip a incheiat un parteneriat strategic cu THL, un lant hotelier Australian continand 40 de hoteluri si de asemenea cu hotelurile B&B, o companie franceza cu peste 100 de hoteluri situate in majoritate in Franta. In 2005, Golden Tulip a dobandit totala apartenenta asupra Euro Tulip. Golden Tulip si-a definit si restabilit viziunea manageriala si a introdus noi concepte cum ar fi: programe de loialitate, restaurant, si altele. In 2006, Golden Tulip a lansat Flavours, un program de loialitate pentru clienti fideli, Branchee-Restaurant, Bar & Lounge, un restaurant-bar unic, si un nou website care informeaza clientii despre noile evenimente, oferte, programe de loialitate si ocazia de a face rezervari online. In anul 2009, Golden Tulip a deschis, al patrulea hotel al lantului in Bucuresti, Capital Plaza. Hotelul are si un restaurant "1880", cu specific mediteranean si cafeneaua "Kubler". Capital Plaza este un proiect construit pe o locatie istorica - la sfarsitul secolului XIX, in jurul anului 1880, aici era limita orasului Bucuresti, ceea ce se numea Bariera Herastrau.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Hotelul Golden Tulip.pptx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
pptx
Diacritice:
Da
Nota:
4/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
22 pagini
Marime:
3.36MB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Turism
Tag-uri:
hotel, companie, franciza
Predat:
la facultate
Materie:
Turism
Profesorului:
Troanca.M.
Sus!