Hotel Victoria

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Cladirea a fost construita in anul 1907, in stil baroc, si a fost renovata de curand pastrandu-si elementele de arhitectura veche dar imbinand totusi clasicul cu modernul.

Hotelul Victoria este clasificat la categorie de 3 stele, oferind 15 camere foarte spatioase, un ambient intim si o amenajare de exceptie.

Cladirile din imprejurul Hotelului Victoria au fost construite la inceputul secolului al XVIII-lea, motiv pentru care Timisoara este cunoscuta ca un oras baroc.

Orasul este insa mult mai vechi dar, cu exceptia unei parti din castelul Huniade, nici structura urbana medievala, nici cladirile dinainte de 1716 nu mai pot fi vazute astazi, doar Muzeul Banatului cu sediul central in Castelul Huniade.

Muzeul adaposteste cea mai importanta colectie de obiecte arheologice din Banat. La parter, gazduieste Sanctuarul Neolitic de la Parta, un monument unic in Europa.

Piata Victoriei (Operei) este piata centrala a orasului, fiind locul de promenada preferat al timisorenilor. In jurul pietei se gasesc importante institutii cum ar fi: Opera Romana, Teatrul National, Teatrul Maghiar, Teatrul German, Catedrala Metropolitana .

Hotelul este situat in centrul istoric al orasului Timisoara, pe o straduta care face legatura intre Piata Unirii si Piata Victoriei.

Societatea astfel creata a luat denumirea de S.C. THE OFFICE S.R.L. HOTEL VICTORIA, fiind inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Timisoara cu nr. J35/2153/2003, C.U.I. R15747420.Forma sa juridica este de societate cu raspundere limitata, avand capitalul social integral privat .

Societatea are ca obiect principal de activitate - Hoteluri.

Hotelul are iesire directa la principalele artere de circulatie, se afla la 3 km de gara si la 14 km de aeroport, aceasta distanta putand fi parcursa in cel mai scurt timp posibil .

Hotelul Victoria (***) este situat pe Strada Lucian Blaga Nr 3 , Timisoara.

Date generale:

- 14 de camere

- 1 apartment

Servicii:

- cazare;

- spalatorie;

- rent-a-car;

- parcare:

- transport gratuit de la/la aeroport;

Camere /dotari:

- TV color;

- Fax;

- Baie proprie-dus sau cada;

- Jacuzzi in apartament;

- Camera bagaje;

- Cablu;

- Seif;

- Acces internet-wireless;

- Telefon-linie proprie;

- Minibar complet;

- Aer conditionat;

- Foehn;

Desi nu dispune de sala de conferinte proprie, hotelul Victoria le ofera clientilor posibilitatea de a inchiria o sala de conferinte complet utilata si adaptata marimii grupului, la tarife rezonabile.

Clientii societatii :

In Timisoara exista un numar relativ mare de hoteluri, astfel ca, singura modalitate de a ramane pe piata, dar si de a inregistra profit este asigurarea unor servicii de calitate, la inaltimea cerintelor clientilor.

De la inceputul functionarii hotelului s-a urmarit fidelizarea clientilor. Principala modalitate de realizare a acestui obiectiv este asigurarea unor servicii de calitate, dar si asigurarea de facilitati, precum acordarea de tarife preferentiale sau plata prin virament bancar (in cazul clientilor organizationali, termenul de plata stabilit fiind de 7 zile).

Iar rezultatele nu au intarziat sa apara: clientii care au trecut pragul hotelului o data, au revenit. Gradul de ocupare mediu inregistrat de hotel este de aproximativ 70%, in lunile de varf acesta depasind procentul de 90%.

In prezent, structura clientilor hotelului este urmatoarea:

- clienti fideli - in proportie de cca 90%;

- clienti ocazionali - in proportie de cca 10%.

Fiind un important centru economic, Timisoara este vizitata in permanenta de oameni de afaceri straini, astfel incat aproximativ 80% din clientii hotelului sunt persoane straine.

Printre clientii organizationali ai hotelului se numara firme precum:

- Carpatair;

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Hotel Victoria.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
15 pagini
Imagini extrase:
15 imagini
Nr cuvinte:
3 712 cuvinte
Nr caractere:
19 686 caractere
Marime:
97.11KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Turism
Tag-uri:
cazare, servicii, turism, hotel
Predat:
la facultate
Materie:
Turism
Sus!