Hotel Casa Românească

Previzualizare proiect:

Cuprins proiect:

Comunicat pag1
Ce este turismul? pag2
Casa Romneasca"Crama" pag4
Casa Romaneasca in bucatarie pag4
Cazare si conditii de cazare pag5
Divertisment si obiective turistice pag6
Contact pag 7

Extras din proiect:

CASA ROMAEASCA 20.04.2005

DIRECTOR COMPLEX:ZUDULUF ION Calimanesti-Caciulata

IN ATENTIA AGENTIILOR DE TURISM

COMUNICAT

CASA ROMANEASCA

CALIMANESTI-CACIULATA

Vasile Constantin,patron, si Zuduluf Ion,director, va anuta ca in data de 20 aprilie 2005,la ora 17:00,in statiunea Calimanesti-Caciulata ,judetul Valcea are loc deschiderea noului complex hotelier Casa Romanesca.

pe Valea Oltului,in statiunea Calimanesti - Caciulata, in imediata apropiere a Manastirii Cozia - la doar 18 km de orasul resedinta de judet Ramnicu Valcea.

El ofera o ambianta rustica impresionanta, incarcata de traditie, multiplele spatii de cazare, dotate cu toate utilitatile precum si profesionalismul personalului,elementele ce caracterizeaza obiectivul turistic si garanteaza o experienta de neuitat.

Complexul hotelier are 3 stele, si iese in evidenta usor prin caracterul sau rustic original, fiind dotat cu parcare proprie si numeroase utilitati.

Are un design propriu placut, ce imbina cu eleganta lemnul sculptat si piatra, culoarea si lumina, modernismul si traditia, Casa Romaneasca este locul ideal pentru aniversari si petreceri festive, seminarii si intalniri de afaceri, receptii si reniuni de protocol.

Ce este turismul?

Turismul este considerat a fi una dintre minunile timpurilor moderne prin amploarea si cuprinderea capatate. A aparut inca din antichitate cand oamenii calatoreau pentru vizitarea locurilor sfinte, bailor curative, jocurilor festive organizate la perioade regulate, dar a imbracat haine diferite, specifice vremurilor, si-a imbogatit continutul si si-a marit sfera de activitate.

Inclus relativ recent printre necesitatile de consum ale omului modern, cuantificat ca indicator al calitatii vietii, turismul isi merita pe deplin importanta pe care i-o acorda astazi oamenii de cultura din toate domeniile cunoasterii.

Infinitatea de interdependente din economia mondiala, precum si tehnica actuala care, comprimand timpul si spatiul, apropie civilizatiile si popoarele, creeaza turismului o functie mult mai complexa decat cea amintita, si anume pe cea de mijlocitor al accesului intregii omeniri la tezaurul de civilizatie si frumusete al umanitatii.

Turismul a beneficiat de o crestere rapida dupa 1960 atat ca venituri, cat si ca numar de persoane antrenate. A avut loc o explozie turistica, de la regiunile mediteraneene spre regiunile polare neprimitoare, in desisul de nepatruns al padurii amazoniene pana la intinderile de necuprins ale deserturilor.

Turismul inlatura stresul de fiecare zi al omului, il poarta prin cele mai minunate locuri, insa dezvoltarea tot mai rapida pe plan national si local implica luarea in consideratie a impactului turismului asupra mediului inconjurator.

Dezvoltarea turismului implica existenta unei baze tehnico- materiale bine pusa la punct care sa satisfaca nevoile si preferintele calatorilor: resurse umane de un nivel calitativ superior care sa asigure servicii optime; o

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Hotel Casa Romaneasca.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
9/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
9 pagini
Imagini extrase:
9 imagini
Nr cuvinte:
1 163 cuvinte
Nr caractere:
6 860 caractere
Marime:
12.29KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Turism
Tag-uri:
hotel, turism
Predat:
la facultate
Materie:
Turism
Sus!