Australia

Extras din proiect:

Reprezinta o colectie de formatiuni sedimentare formate prin eroziune din Parcul National Port Campbell in statul Victoria iar datorita apropierii dintre ele a devenit un important punct de atractie turistica.

Inainte de a primi acest nume, acest minunat loc se numea Sow and Piglets si era o pestera. Stancile au fost erodate in timp de valurile Oceanului Antarctic si s-au prabusit. Acum au ramas doar 8 blocuri uriase de piatra de circa 45 de metri, care formeaza un peisaj unic, in functie de diferitele momentealezilei. Soarele coloreaza stancile intr-un peisaj nemaivazut, iar turistii raman captivati de frumusetea acestui loc. In fiecare an, 2 cm de stanca se erodeaza. In fiecare an, 2.000.000 de turisti vin sa se fotografieze aici.

Pesterile Buchan este un grup de pesteri Fairy si Royal din cadrul orasului cu acelasi nume in statul Victoria. Ambele pesteri sunt mici cu pasarele si o temperatura constanta de 17 grade predominand in cadrul acestora stalagmitele si stalactitele.

Observații:

Proiectul detine 28 de slide-uri si prezinta resursele naturale si antropice ale Australiei, analizate individual pe cele 6 state ale tarii.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Australia.ppt
Alte informații:
Tipuri fișiere:
ppt
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
28 pagini
Marime:
24.33MB (arhivat)
Publicat de:
Atanasio Costin
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Turism
Tag-uri:
turism, resurse naturale, australia, geografie generala, resurse antropice
Predat:
la facultate , Universitatea Ovidius din Constanta
Materie:
Turism
Sus!