Analiza Pietei Turistice în India

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Analiza pietei turistice in India

3.1. Analiza ofertei

India este un loc fascinant, o alta lume. O calatorie aici reprezinta mai mult decat o vacanta de neuitat, devenind o calatorie initiatica in secretele unei civilizatii milenare. Cei care au ajuns in India spun ca experienta nu poate fi povestita cu adevarat, de la traditiile artistice si culturale pastrate de mii de ani la obiective turistice variate, fie ca este vorba de monumente istorice si temple, fie de minuni ale naturii. Totul se imbina cu ritmul vietii moderne, intr-o simbioza specifica Indiei de nou si vechi

3.1.1. Principalele atractii turistice

Principalele orase. Orasele indiene abunda in atractii turistice captivante. Aici pot fi vazute splendorii ale erelor trecute, precum Lake Palace din Udaipur. Cel care nu a vazut pana acum niciodata o poveste de dragoste incrustata in marmura trebuie sa vada neaparat Taj Mahal-ul in noptile cu luna plina. Orasele calduroase si insorite din sudul Indiei contrasteaza cu cele friguroase din nord. Trecutul glorios al Indiei se impleteste armonios cu prezentul in toate orasele sale, dar mai ales in Calcuta, orasul veseliei.

Delhi este capitala culturala a Indiei. Stralucirea culorilor orasului, magazinele de haine pline de viata si arhitectura mogula formeaza un contrast batator la ochi fata de stralucirea New Dehli-ului modern, in care aleile late ale orasului si ale gradinilor, realizate sub indrumarea arhitectului britanic Lutyens, creeaza o perspectiva clara. In Dehli exista hoteluri de nivel international, de unde poate fi vizitata vechea Moschee de Vineri, cea mai mare moschee a Indiei, si Coloana Victoriei, Qutub Minar din secolul al XIII-lea (inalta de 70 de m, construita din gresie). Pietele vii si colorate merita sa fie de asemenea vizitate. Aici se pot cumpara obiecte produse manual din toate regiunile Indiei.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Analiza Pietei Turistice in India.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Da
Nota:
6/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
5 pagini
Imagini extrase:
5 imagini
Nr cuvinte:
2 344 cuvinte
Nr caractere:
10 965 caractere
Marime:
15.79KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Turism
Tag-uri:
analiza, piata turistica
Predat:
la facultate
Materie:
Turism
Profesorului:
Gabriela Tigu
Sus!