Agenția Adda Tour

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

1.2.Profilul agentiei

Sloganul agentiei Adda Tour este ,,Add a tour in your life". Adda Tour este o agentie tour-operatoare romana ce ofera servicii de inalta calitate in domeniul calatoriilor si al transportului aerian, atat pentru turisti individuali sau grupuri cat si pentru oameni de afaceri sau corporatii.

Activitatea societatii este in continua dezvoltare diversificand gama serviciilor turistice oferite atat in tara cat si in strainatate. Activitatea companiei se desfasoara prin intermediul departamentelor specializate: turism intern, incoming, outgoing si ticketing.

Departamentele de turism intern si extern asigura rezervari pentru hoteluri si pensiuni atat in tara cat si in strainatate, bilete de odihna si tratament precum si pachete turistice complexe ce integreaza transportul aerian sau terestru prin intermediul autocarelor sau microbuselor cu cazari, vizitare de obiective turistice, rent-a-car, transferuri etc;

1.3.Profilul Clientilor

Agentia Adda Tour ofera servicii tutuor tipurilor de clienti: turisti individuali, grupuri,oameni de afaceri,corporatii.Serviciile oferite sunt de cea mai inalta calitate, la un pret convenabil, indiferent de categoria turistilor.

1.4.Motivul infiintarii

Turismul este unul dintre cele mai importante sectoare economice fiind si sectorul care inregistreaza cel mai mare ritm de crestere in cadrul economiei europene. Chiar daca in ultimii ani turismul a inregistrat o evolutie descendenta, semnalandu-se scaderi la majoritatea indicatorilor specifici, acesta este in continuare un domeniu atractiv. Unul dintre motive infiintarii agentiri Adda Tour il reprezinta dezvoltarea unei clase de mijloc, care are tendinta de a cheltui sume ceva mai mari de bani pentru satisfacerea nevoilor de ordin superior.In plus, s-a dezvoltat destul de mult o piata a serviciilor turistice exclusiviste, inregistrandu-se o crestere semnificativa pentru turismul extern spre destinatii exotice.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Agentia Adda Tour.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
12 pagini
Imagini extrase:
12 imagini
Nr cuvinte:
3 656 cuvinte
Nr caractere:
21 472 caractere
Marime:
836.29KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Turism
Tag-uri:
agentia, dezvoltare
Predat:
la facultate
Materie:
Turism
Sus!