Spitale Publice versus Spitale Private

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Asociatia Romana pentru Promovarea Sanatatii este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, creata in decembrie 2000 cu scopul de a contribui la mentinerea si imbunatatirea starii de sanatate a populatiei prin activitati preventive, curative si recuperatorii. Asociatia Romana pentru Promovarea Sanatatii initiaza si deruleaza programe in domeniul social si medical intr-o abordare noua, de integrare a tuturor activitatilor de cercetare, comunicare, preventive si educative.

Din momentul infiintarii si pana in prezent, Asociatia Romana pentru Promovarea Sanatatii si-a consolidat si extins capacitatea profesionala prin atragerea de noi membri. In momentul de fata, organizatia este formata din peste 100 de membri, specialisti in domeniul stiintelor sociale si ale sanatatii, majoritatea avand o experienta bogata in derularea de programe de cercetare si interventie in domeniul social si medical. Activand in special pe baza de voluntariat pana in prezent, organizatia si-a propus incepand cu anul 2007 sa atraga fonduri pentru a sustine activitatile pe care le deruleaza si a se dezvolta institutional.

Organizatia a atras pana in prezent fonduri exclusiv din donatii individuale sau sponsorizari din partea companiilor private - de ex. Wellcare farma a donat in 2002-2003 peste 10.000 Euro organizatiei, pentru sustinerea de activitati de cercetare pe doua domenii de interes public: fumatul si tuberculoza. Asociatia Romana pentru Promovarea Sanatatii a oferit pana in prezent cadrul institutional care a facilitat schimbul de experienta intre membrii sai - profesionisti in arii conexe stiintelor sociale si promovarii sanatatii, precum si posibilitatea de a realiza impreuna diferite programe sau interventii care nu au necesitat sume mari de bani si au putut fi realizate pe baza eforturilor voluntare ale mebrilor sai. Constienta de marea sa capacitate profesionala si tehnica, organizatia si-a propus identificarea de noi oportunitati pentru a se putea dezvolta institutional.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Spitale Publice versus Spitale Private.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (6 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
15 pagini
Imagini extrase:
15 imagini
Nr cuvinte:
5 545 cuvinte
Nr caractere:
28 869 caractere
Marime:
236.81KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Științele Comunicării
Tag-uri:
spital, public
Predat:
la facultate
Materie:
Științele Comunicării
Sus!