Criză de imagine - Miley Cyrus

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Miley Ray Cyrus (pe numele adevarat Destiny Hope Cyrus, nascuta pe 23noiembrie 1992, Nashville Tennessee, Statele Unite ale Americii) este o cantareata e si actrita americana. Miley este cunoscuta pentru rolul ei din serialul Hannah Montana si din filmul The Last Song. Deoarece serialul a avut un mare succes in Statele Unite, in octombrie 2006 a fost lansat o coloana sonora a acestuia.

Parintii ei au botezat-o Destiny Hope (engleza destin, speranta) deoarece credeau ca va aduce speranta in vietile oamenilor cand va creste mare. Porecla ei a fost ,,Smiley" apoi ,,Miley" deoarece zambea foarte mult cand era copil.

Ea a absolvit Heritage Middle School, unde era majoreta, a mers la scoala Options For Youth (Optiuni pentru Tineret) si, in timpul filmarilor, facea meditatii cu un profesor privat. Miley a crescut la ferma parintilor ei de langa Nashville unde mergea regulat la biserica The People's Church (Biserica oamenilor).

La 12 ani a auditionat pentru rolul ,,Lilly Truscott" in serialul Hannah Montana. Directorii executivi de la Disney au crezut ca e prea mica pentru rolul acela, dar dupa mai multe insistente ea a fost rechemata pentru auditii. In cele din urma ea a auditionat pentru rolul principal, ,,Zoe Stewart". Dupa ce a castigat rolul, numele personajului a fost schimbat la ,,Miley Stewart". Potrivit presedintelui companiei Disney Channel, Miley a fost aleasa pentru performanta si caracterul ei energic si a fost vazuta ca o persoana ,,care se bucura si profita de fiecare minut al vietii". In cei 10 ani de cariera, Miley Cyrus a strans o suma destul de frumusica in valoare de 120 de milioane $, clasandu-se astfel pe locul 1 in topul celor mai bogati tineri americani.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Criza de Imagine - Miley Cyrus.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Nu
Nota:
5/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
13 pagini
Imagini extrase:
13 imagini
Nr cuvinte:
3 368 cuvinte
Nr caractere:
16 855 caractere
Marime:
520.87KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Științele Comunicării
Tag-uri:
criza, imagine
Predat:
la facultate
Materie:
Științele Comunicării
Sus!