Recenzie Arend Lijphart

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Arend d'Angremond Lijphart, originar din Olanda, este unul dintre comparatistii de renume international in domeniul stiintelor politice, si asta datorita lucrarilor publicate in limba engleza incepand cu anii '70.

Lucrarea "Modele ale democratiei: Forme de guvernare si functionare in treizeci si sase de tari", scrisa de Arend Lijphart in anul 1999 este una din primele de acest gen si cu siguranta una dintre cele mai importante. Cartea este reprezentativa pentru autorul ei, ea impunindu-se ca una dintre cele mai citite si recomandate carti printre cei interesati de actul guvernarii, dar si de aspectele vietii care ne cam scapa de sub vedere din diverse motive.

Modul in care sunt prezentate argumentele care vin sa sustina cele spuse de catre autor, accesibilitatea limbajului prin care ne sunt infatisate aceste argumente, problemele si situatiile ce ii privesc in mod direct sau indirect pe cititori, si multe alte atu-uri fac din "Modele ale democratiei" o lucrare demna de luat in seama chiar si de catre cel mai sceptic cititor.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Recenzie Arend Lijphart.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Da
Nota:
7/10 (2 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
4 pagini
Imagini extrase:
4 imagini
Nr cuvinte:
1 241 cuvinte
Nr caractere:
6 807 caractere
Marime:
17.89KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Științe Politice
Tag-uri:
recenzie, proiect
Predat:
la facultate
Materie:
Științe Politice
Profesorului:
Damiana Otoiu
Sus!