S.C. Mobexpert S.A

Previzualizare proiect:

Cuprins proiect:

CAPITOLUL I. Prezentarea firmei Mobexpert
- Prezentarea pietei
- Clienti
- Concurenta
CAPITOLUL II. Logistica
- Logistica operationala
- Logistica de sprijin
- Logistica de pilotaj
CAPITOLUL III. Tabloul de bord

Extras din proiect:

Mobexpert este o societate pe actiuni cu fond privat, actionar majoritar fiind Dan Sucu, cel care a pus bazele acestei firme. Numar inregistrare O.R.C J35-181-1991, Cod fiscal R 3427865.

Dan Sucu a inceput afacerea Mobexpert in anul 1993, cu un magazin de mobilier de birou. Activitatea de productie a fost demarata in 1994, odata cu fabricarea scaunelor de birou, fiind apoi dezvoltate sectiile de canapele si mobilier modern melaminic. In 1995, compania a inceput sa distribuie prin reteaua proprie de magazine si mobilier importat de la marii producatori europeni. Ulterior, achizitionand de la Fondul Proprietatii de Stat pachetele majoritare de actiuni de la trei importante fabrici de mobilier - Samus Dej, Ilefor Targu Mures si Mobstrat Suceava, compania si-a dezvoltat activitatea de productie si export. Grupul Mobexpert cuprinde in prezent 8 fabrici in patru centre de productie din Bucuresti, Dej, Targu Mures si Suceava, printre acestea numarandu-se: Samus Mex, Studio Mex, Ilefor, Modulo Mex, Confo Mex, Ergo Mex, Mures Mex si Moldo Mex. Dupa ce a pornit in 1993 cu 4 angajati, in 2008 Grupul are 3.500 de angajati (dintre care peste 2.400 in fabrici).

In prezent, Dan Sucu detine 75% din actiunile Mobexpert. Oferta de atunci era alcatuita exclusiv din mobilier importat din alte tari europene. Asa a aparut decizia de a nu mai oferi doar o alternativa la ceea ce existase pe piata, ci de a crea mobilier pentru stilurile, aspiratiile si gusturile fiecaruia. In 1996, s-a inceput productia proprie a unor piese, bazandu-se doar pe observatiile personale asupra gusturilor si nevoilor clientilor care calcasera pragul Mobexpert; se urmarea ca Mobexpert sa vina in intampinarea clientilor cu exact ceea ce isi doresc, sau mai mult, cu lucruri pe care pot descoperi ca si le doreau. In semn de respect, compania face eforturi sustinute pentru ca nici unl dintre consumatori sa nu fie nevoit sa faca vreun compromis cand vine vorba de spatiul sau. Ii ofera deja acele produse de care sa se indragosteasca.

Mobexpert este o retea nationala de magazine si hipermagazine specializate in vanzarea de mobilier si decoratiuni interioare, destinate consumatorilor care doresc produse de calitate europeana la preturi accesibile. Oferta Mobexpert include mobilier de living, dining, dormitor, bucatarii, bai, mobilier de terasa si gradina, decoratiuni, covoare si corpuri de iluminat. Reteaua Mobexpert cuprinde 33 de magazine si hipermagazine in Bucuresti, Brasov, Timisoara, Cluj, Constanta, Baia Mare, Targu Mures, Calarasi, Pitesti, Alba Iulia, Deva, Oradea, Galati, Bistrita, Suceava, Ploiesti, Iasi, Arad, Dej, Focsani, Ramnicu Valcea, Alexandria, Satu Mare, Piatra Neamt, Braila, Bacau, Craiova, Botosani, Sibiu. Incepand cu septembrie 2007, reteaua Mobexpert cuprinde si un hipermagazin deschis in capitala Bulgariei, la Sofia.

In prezent, Mobexpert opereaza in regiune sase hipermagazine:

- Mobexpert Pipera Bucuresti, deschis in 2001, p

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • S.C. Mobexpert S.A.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
21 pagini
Imagini extrase:
21 imagini
Nr cuvinte:
4 511 cuvinte
Nr caractere:
27 820 caractere
Marime:
75.43KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Statistică
Tag-uri:
firme, clienti, nevoi
Predat:
la facultate
Materie:
Statistică
Sus!