Factorii care influențează acordarea unui credit

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Tema aleasa pentru realizarea proiectului este analiza factorilor care influenteaza acordarea unui credit. Am ales aceasta tema deoarece consider ca este important sa stim conditiile ce trebuie indeplinite atunci cand vrem sa contractam un credit bancar, fiind un lucru foarte des utilizat de catre toti oamenii. Datele folosite pentru realizarea acestui proiect au fost obtinute de la Banca Raiffeisen. Datele pe care le-am folosit sunt actualizate, corecte si utile pentru realizarea acestui proiect.

Banca Raiffeisen pune la dispozitie cele mai eficiente si inovative solutii bancare gandite pentru toate categoriile de oameni. Acestea ajuta foarte mult, atat in viata de zi cu zi cat si la proiectele pe termen lung. A fost desemnata ,,Banca anului" pentru faptul ca reuseste sa se mentina drept un pol de stabilitate intr-o perioada plina de turbulente si intr-un context economic neprielnic.

Pe parcursul proiectului am incercat sa analizez o serie de factori pe baza carora se acorda un credit bancar, incercand sa observ si sa evidentiez care dintre acestia sunt cei mai importanti si care influenteaza cel mai mult suma acordata printr-un credit. Am efectuat o serie de teste pentru a determina variabilele care influenteaza in mod semnificativ suma acordata printr-un credit bancar. Printre cei mai importanti factori se regasesc: venitul solicitantului, contractul de munca sa fie pe perioada nedeterminata (variabila dummy), varsta minima sa fie 21 de ani (variabila dummy) precum si dobanda efectiva.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Factorii care Influenteaza Acordarea unui Credit.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
6/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
6 pagini
Imagini extrase:
6 imagini
Nr cuvinte:
1 656 cuvinte
Nr caractere:
8 861 caractere
Marime:
21.10KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Statistică
Tag-uri:
Credit, Economie
Predat:
la facultate
Materie:
Statistică
Sus!