Scoala pentru viitor

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

1.1. Obiectivele proiectului

Obiectivul general al acestui proiect il reprezinta prevenirea si combaterea parasirii timpurii a scolii a copiilor din judetul Gorj, ai caror parinti fac parte din categoria celor care au migrat in afara tarii pentru ocuparea unui loc de munca, sau ai caror parinti sunt pe cale de a migra in strainatate pentru ocuparea unui loc de munca.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt axate atat pe prevenirea abandonului scolar al persoanelor din grupul tinta , pe combaterea fenomenului de abandon scolar, dar si pe obtinerea de vizibilitate in mass-media de specialitate.

Pentru prevenirea abandonului scolar, proiectul are urmatoarele obiective specifice :

- Cresterea gradului de informare privind importanta educatiei continue in scoala generala si liceala in cadrul familiilor cu risc de abandon scolar.

- Cresterea gradului de constientizare asupra riscurilor de abandon scolar la care sunt expusi copiii ai caror parinti doresc sa plece din tara pentru gasirea unui loc de munca.

- Cresterea gradului de educare si formarea de abilitati speciale a cadrelor didactice, abilitati necesare sprijinului copiilor din grupul tinta pentru educarea si consiliera acestora.

- Crearea unui cadru organizational de consiliere psiho-pedagogica care sa ofere suport atat pentru familiile vizate, cat si pentru cadrele didactice.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Scoala pentru viitor.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
21 pagini
Imagini extrase:
11 imagini
Nr cuvinte:
2 207 cuvinte
Nr caractere:
14 604 caractere
Marime:
18.65KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Sociologie
Tag-uri:
Scoala pentru viitor, loc de munca
Predat:
la facultate
Materie:
Sociologie
Sus!