Cazul Kronospan

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Kronospan este cel mai mare producator de placi PAL din Sud-Estul Europei si o filiala a multi-nationalei Kronospan. Aceasta companie opereaza in Romania in orasele Sebes, Brasov si Constanta. Activitatea Kronospan in Sebes si Brasov se desfasoara cu incalcarea grava a legislatiei privind autorizarea de mediu si a lucrarilor de constructii, generand deja un impact semnificativ asupra sanatatii populatiei si asupra mediului.

Autoritatile competente au sanctionat in repetate randuri ilegalitatile comise de Kronospan insa compania prefera sa plateasca amenzi de cele mai multe ori simbolice, sa evite consecintele juridice, continuand sa polueze mediul si sa afecteze sanatatea oamenilor.

Dintre cele 3 locatii unde opereaza Kronospan in Romania (Sebes, Brasov, Constanta), Sebes este locatia unde se afla in prezent platforma industriala de productie.

Instalatia Kronospan Sebes:

Profilul instalatiei: producerea rasinilor ureoformaldehidice (prafuri in compozitia carora intra mai multe substante printre care si formaldehida, din care se fac cleiurile folosite la fabricarea placilor, mai precis la intarirea fibrei lemnoase); producerea placilor stratificate din lemn MDF si placi aglomerate PAL.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Cazul Kronospan.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
7/10 (2 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
5 pagini
Imagini extrase:
5 imagini
Nr cuvinte:
1 642 cuvinte
Nr caractere:
8 547 caractere
Marime:
15.85KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Sociologie
Tag-uri:
caz, brasov
Predat:
la facultate
Materie:
Sociologie
Sus!