Realizarea site web parc de distracții

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Pentru copiii de toate varstele, insa neaparat amatori de senzatii tari, lumea e un imens parc de distractii, cu felurite tentatii extreme, a caror sursa de energie este, in primul rand, adrenalina participantilor.

In cazul in care copiii dvs. s-au saturat de vacantele petrecute la bunici, iar resursele financiare sunt o problema, va asteptam in concediu cu ei intr-unul din cele mai noi parcuri, DreamFun Park !

Roti uriase, montagnes-russes, masinute, personaje din povesti, pirati, dragoni zburatori, castele si o multime de copii zburdalnici. In orice parc de distractii din lume, veti descoperi aceeasi atmosfera magica si veti retrai senzatiile de neuitat din copilarie.

DreamFun Park este un parc de distractii situat la iesirea din Iasi pe o suprafata de aproximativ 10.000 Mp special conceput pentru indeplinirea fanteziilor oricarui copil

Astfel am decis sa aducem o imbinare de lumi fantastice pornind de la westernul salbatic si terminand cu spatiul planetar care abia asteapta sa fie explorat de micuti.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Realizarea site web parc de distractii.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
8 pagini
Imagini extrase:
8 imagini
Nr cuvinte:
596 cuvinte
Nr caractere:
3 189 caractere
Marime:
1.87MB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Sisteme de Operare
Tag-uri:
site web, informatica
Predat:
la facultate
Materie:
Sisteme de Operare
Sus!