Grădinița Româno-Americană Crinul

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Gradinita Romano-Americana ,,Crinul" este o gradinita particulara, care functioneaza din 1997 si se ghideaza dupa principiul ca varsta prescolara este cea mai importanta perioada in dezvoltarea copilului, in care se pun bazele personalitatii acestuia. Are in vedere crearea unei atmosfere propice in care copiii sa se dezvolte din punct de vedere intelectual, personal, social, lingvistic, moral, creativ, fizic si emotional.

Gradinita este o institutie de invatamant cu un sistem de predare bilingv, englez-roman, infiintata in anul 1997, acreditata national de MECTS prin Ordinul Ministrului nr. 5606/2011.

Procesul instructiv-educativ se desfasoara conform Curriculumului National si al unui curriculum american. Gradinita este dotata la standarde internationale, in procesul educational folosindu-se tehnici de predare inovatoare, interactive si materiale didactice performante.

Gradinita Americano-Romana ,,Crinul" se bucura de un colectiv de profesionisti de exceptie, format din: profesori romani cu experienta, profesori americani voluntari, vorbitori nativi de limba engleza, psihologi si experti in educatie.

Misiunea Gradinitei ,,Crinul"

Principalul deziderat de la care a pornit echipa manageriala a gradinitei a fost acela de a oferi copiilor din Gradinita "Crinul" ingrijire ireprosabila, din toate punctele de vedere.

Gradinita ,,Crinul", institutie de invatamant prescolar, are ca misiune:

- Asigurarea unui act educational care sa contribuie la formarea unei personalitati autonome si creative a copiilor, formarea unor copii sanatosi, creativi, eficienti, activi, cooperanti, care sa se adapteze usor la regimul muncii scolare si la orice situatie in viata;

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Gradinita Romano-Americana Crinul.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
4/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
4 pagini
Imagini extrase:
4 imagini
Nr cuvinte:
1 568 cuvinte
Nr caractere:
8 666 caractere
Marime:
15.29KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Psihopedagogie
Tag-uri:
Pedagogie, proiect
Predat:
la facultate
Materie:
Psihopedagogie
Sus!