Europa în balanță - recenzie

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

,,Europa in balanta" este o carte scrisa de Christoph Bertram, publicata in Washington DC cu ajutorul Central European University Press, Editura Clavis 1996, 128 p, ISBN 973-97411-3-4.

Christoph Bertram este cunoscut ca si corespondent de politica externa la prestigiosul saptamanal german Die Zeit. A fost, din 1974 pana in 1982, directorul Institutului International pentru Studii Strategice de la Londra. A fost consacrat prin lucrarile sale substantiale pe teme de securitate europeana si atlantica. C. Bertram a studiat dreptul si stiintele politice la Universitatile din Berlin, Bonn, Paris.

Lucrarea ,,Europa in balanta" este prima carte analiza care apare in Romania , o carte inca cu ,,teme fierbinti" si astazi dat fiind si momentul aparitiei sale, anul 1996, dar si continuitatea disputelor pe tema NATO si Uniunea Europeana, mai exact secretele de functionare si criza din aceste doua mari institutii dar si rezolvarea marilor probleme de moment prin extinderea NATO si largirea Uniunii Europene.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Europa in Balanta - Recenzie.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
7/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
4 pagini
Imagini extrase:
4 imagini
Nr cuvinte:
1 295 cuvinte
Nr caractere:
6 213 caractere
Marime:
11.18KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Psihologie
Tag-uri:
europa, recenzie
Predat:
la facultate
Materie:
Psihologie
Sus!