Chestionar Sisteme Valorice Interpersonale

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

In acest caiet veti gasi fraze prezentand chestiuni pe care oamenii le considera importante in viata. Aceste fraze sunt grupate cate 3. Iata ce vi se cere sa faceti:

Priviti cu atentie fiecare ansamblu de cate 3 intrebari. In fiecare din acest ansamblu gasiti fraze care reprezinta ceea ce este cel mai important pentru dumneavoastra. Bifati cu creionul locul corespunzator acestei fraze in coloana cu "P" (plus). Apoi luati in vedere cele 2 fraze care au ramas din cadrul ansamblului. Alegeti din acele doua pe acea fraza pe care o considerati cea mai putin importanta pentru dumneavoastra. Bifati cu creionul locul corespunzator acestei fraze in coloana cu "M" (minus).

Pentru fiecare ansamblu trebuie deci:

- sa marcati o fraza pe care o considerati cea mai importanta pentru dumneavoastra;

- sa marcati o fraza pe care o considerati cel mai putin importanta pentru dumneavoastra;

- lasati o fraza nebifata.

Exemple:

P M

A lua o masa calda la pranz, =

A avea o noapte cu somn odihnitor,

A respira mult aer curat. =

Presupuneti ca - dupa ce ati luat in vedere cele 3 fraze ale exemplului si chiar daca cele trei fraze reprezinta toate situatii importante pentru dumneavoastra - va ganditi ca "a respira mult aer curat" este cel mai important pentru dumneavoastra. Atunci marcati cu negru locul in care coloana cu "P" (plus) este corespunzatoare frazei. Este de altfel ceea ce a si fost facut in exemplul dat. Apoi luati in vedere cele doua fraze care au mai ramas pentru a alege pe aceea care reprezinta cea mai putin importanta situatie pentru dumneavoastra. Sa presupunem ca: "a lua o masa calda dupa amiaza" este situatia cea mai putin importanta pentru dumneavoastra. Atunci marcati cu negru locul corespunzator din coloana cu "M" (minus), cum a fost realizat in exemplul anterior.

Veti lasa locul care ramane fara nici un marcaj.

In anumite cazuri poate fi dificil a decide care fraza trebuie bifata. Alegeti cum puteti mai bine. Nu exista raspuns bun sau raspuns rau. Asigurati-va ca pentru fiecare ansamblu, veti marca bine un singur raspuns "P" (plus) si un singur raspuns "M" (minus). Nu sariti nici un ansamblu. Raspundeti la toate ansamblurile, intoarceti pagina si incepeti.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Chestionar Sisteme Valorice Interpersonale.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
6/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
4 pagini
Imagini extrase:
4 imagini
Nr cuvinte:
1 185 cuvinte
Nr caractere:
6 105 caractere
Marime:
14.71KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Psihologie
Tag-uri:
sisteme, persoane, cunoastere
Predat:
la facultate
Materie:
Psihologie
Sus!