Proiectarea și managementul programelor educaționale

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Diversitatea culturala nu mai este un prejudiciu, ci o realitate care trebuie fructificata in mediul scolar. Pluralitatea culturala pune nu numai problema apararii diferentelor, ci a dialogului cultural, care recunoaste ca fiecare trebuie sa contribuie la imbogatirea experientei umane si ca fiecare dintre ele este un efort de universalizare a unei experiente particulare.

oti copiii trebuie educati pentru a participa deplin si a contribui la societatea democratica. Aceasta inseamna ca trebuie sa le fie transmise principiile democratice de baza.Astfel ei se angajeaza in apararea valorilor democratice dobandind cunostintele, deprinderile, atitudinile si abilitatile necesare.Acestea includ un angajament fata de o ordine sociala dreapta si umana,incredere mutuala,respect pentru drepturile si identitatile celorlalti, deschidere, abilitati analitice, abilitati interpersonale.

Astazi Romania se confrunta inca cu discriminare si rasism la toate nivelele societatii.Venitul mediu pe persoana al rromilor este mult sub cel al societatii in general si speranta de viata este cu peste zece ani mai mica.Totusi comunitatea rromilor face pasi importanti spre a deveni o minoritate etnica in sensul modern al cuvantului, ca membrii ai societatii romanesti si nu ca grup doar tolerat.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Proiectarea si managementul programenlor educationale.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (2 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
10 pagini
Imagini extrase:
10 imagini
Nr cuvinte:
709 cuvinte
Nr caractere:
5 021 caractere
Marime:
18.50KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Pedagogie
Tag-uri:
program educational, management
Predat:
la facultate
Materie:
Pedagogie
Sus!