Șurubelnița

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Procesul de proiectare reprezinta cea de-a treia etapa importanta in analiza de sistem, ea urmand etapelor de investigare si de modelare a sistemului. Obiectivul principal al acestei etape il constituie obtinerea unui proiect al sistemului cu ajutorul unor tehnici de proiectare specifice care sunt utilizate in functie de natura si complexitatea sistemului analizat, de nivelul de cunoastere si de experienta analistului in domeniul considerat, cat si de resursele materiale, financiare si de timp disponibile.

Proiectul sistemului este rezultatul unei analize si a interpretarii modelelor sistemului actual in vederea implementarii noului sistem mai performant.

Proiectarea proceselor are in vedere stabilirea tipurilor de prelucrari necesare pentru a satisface cerintele de output ale fiecarui proces. Proiectarea trebuie facuta astfel incat fiecare proces sa functioneze corect si sa produca rezultatele dorite din intrarile proiectate, intr-un timp limitat.

In acest scop, trebuie considerate urmatoarele aspecte:

- se determina cerintele care se pot obtne si cele care nu se pot obtine prin prelucrarea datelor cu caracter stabil (se fac liste "acoperitoare" de activitati pentru a evita reproiectarea bazei de date de fiecare data cand este necesara o noua activitate);

- formularea precisa a cerintelor, determinarea exacta a prelucrarilor necesare pentru evitarea calculelor inutile si pentru obtinerea rapida a iesirilor dorite;

- se determina daca fiecare iesire poate fi calculata efectiv din intrarile disponibile.

- proiectarea interfetei dintre utilizatori si date care sa faciliteze specificarea a ceea ce acestia doresc in timpul utilizarii sistemului.

O preocupare importanta in proiectarea procesului este de a se stabili modul de folosire a conditiilor de eroare si de securitate a datelor la granita sistemului.

Exista dispozitive pentru gaurire, rectificare, strunjire, etc.

Utilizarea dispozitivelor de prelucrare precum si la asamblare, controlul prezinta o serie de avantaje, printre care:

- Duce la crestere productivitatii muncii prin aceea ca timpii consumati cu orientarea si fixarea semifabricatelor sunt mici, ca urmare a faptului ca orientarea corecta a semifabricatului fata de o scula reglata la o cota se realizeaza prin simpla asezare a acestuia in contact cu elementele de orientare din dispozitiv, iar fixarea semifabricatelor se face cu elemente care necesita timpi redusi de manevrare.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Surubelnita.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (2 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
37 pagini
Imagini extrase:
37 imagini
Nr cuvinte:
5 922 cuvinte
Nr caractere:
33 400 caractere
Marime:
5.02MB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Mecanică
Tag-uri:
surubelnita, mecanica
Predat:
la facultate
Materie:
Mecanică
Sus!