Protejarea patrimoniului cultural din Municipiul București

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

1. Scurta descriere a situatiei patrimoniului cultural al Bucurestiului

Acest program a fost realizat din dorinta de a aduce la cunostinta locuitorilor din Municipiul Bucuresti, necesitatea conservarii patrimoniulului cultural Scopul programului este unul bine definit constand in informarea locuitorilor asupra consecintelor pe care le poate avea distrugerea patrimoniului

Pentru a sistematiza Capitala, Municipalitatea a dispus distrugerea anumitor monumente incluse in patrimonial cultural. Aflandu-ne in conditii nu prea usoare, ni se spune adeseori ca noi , ca si locuitori ai Municipiului , prin dorinta noastra de a pastra aceste monumente , ingreunam situatia dificila cu care ne confruntam in ceea ce priveste traficul, deoarece ,prin incapatanarea noastra, impiedicand progresul.

Pentru ca patrimoniul este considerat o resursa limitata, trebuie sa constientizam faptul ca, odata distrus , acesta se pierde pentru totdeauna. Locuitorii orasului trebuie sa protejeze patrimoniul deoarece acesta este o mostenire pe care fiecare dintre noi trebuie sa invete sa o merite. Mai mult decat atat, trebuie sa constientizam faptul ca nu putem aspira catre un viitor bogat daca nu detinem o mostenire culturala pe masura si daca nu actionam in directia protejarii acesteia.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Protejarea Patrimoniului Cultural din Municipiul Bucuresti.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
6 pagini
Imagini extrase:
6 imagini
Nr cuvinte:
2 021 cuvinte
Nr caractere:
11 707 caractere
Marime:
15.46KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Mass Media
Tag-uri:
patrimoniu, bucuresti
Predat:
la facultate
Materie:
Mass Media
Sus!