Prezentarea unei instituții mass-media

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Ziarul Puterea a fost infiintat in 2010, in luna aprilie, de catre Alecu Racoviceanu, Val Valcu si Lidia Popeanga-Mitchevici, insa toti trei au parasit redactia dupa un an si jumatate de la dechidere.

Formatul ziarului este A3, numarul paginilor zilnice este 16 si este full color.

Este o institutie media privata si are sediul redactiei in Bucuresti, la Piata Presei Libere nr.1, Corp C1 ,Et. 4, Sector 1.

Primul project manager al cotidianului Puterea a fost Adrian Thiess, insa acesta a renuntat la functia sa incepand cu 21 mai 2011. El s-a retras din dorinta de a intra in politica. El pastreaza insa brandul pe care l-a lansat: Puterea. Acum cotidianul apartine companiei Cross Media Partners SRL. Directorul general este in prezent domnul Georgian Puiu, iar redactorul sef este domnul Catalin Pena.

Puterea se prezinta ca un cotidian national generalist, de dezvaluiri, axat pe anchete, investigatii dar si pe materiale de analiza din domeniile politic, economic, social, international, cultura, sport, monden.

Are rubricile fixe: eveniment/dezvaluiri, actualitate, politic, finante banci, economic, social, Bucuresti, construct, monden, lifestyle, sport, timp liber, extern, ultima ora.

Zilnic apare un editorial pe prima pagina, insotit intotdeauna de fotografia autorului. Dintre jurnalistii care scriu editorialele trebuie amintiti Valentina Grigore, Roland Catalin Pena, George Damian, Andi Topala, Cristian Sutu.

Toate articolele sunt semnate la inceputul textului de catre autor, iar sub numele acestuia este notata adresa de e-mail unde poate fi contactat jurnalistul. Se creaza o legatura intre jurnalist si cititor, conferindu-i celui din urma incredere in cotidian. Astfel, ii respecta si dreptul la libera exprimare.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Prezentarea unei Institutii Mass-Media.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (2 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
3 pagini
Imagini extrase:
3 imagini
Nr cuvinte:
1 076 cuvinte
Nr caractere:
5 668 caractere
Marime:
21.93KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Mass Media
Tag-uri:
institutie, functie
Predat:
la facultate
Materie:
Mass Media
Sus!