Termometre precisă SRL

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Termometrul, instrument folosit la masurarea temperaturii. Cel mai des folosit tip de termometru este cel cu mercur, care este alcatuit dintr-un capilar de sticla cu diametrul uniform care este deschis intr-un balon umplut cu mercur la un capat. Ansamblul este inchis pentru a asigura o stare partiala de vid. Daca temperatura creste, mercurul se ridica in capilar. Temperatura poate fi apoi citita de pe o scala adiacenta. Mercurul este des folosit pentru masurarea temperaturilor obisnuite; alcoolul, eterul si alte lichide sunt si ele folosite in termometre.

Inventia termometrului ii este atribuita lui Galileo Galilei, desi termometrul etans nu a fost inventat decat abia in 1650. Termometrele moderne cu alcool si mercur au fost inventate de fizicianul german Gabriel Fahrenheit.

Precisa SRL este o companie privata infiintata in anul 2007 cu scopul propus de a comercializa termometre de cea mai buna calitate si la un pret accesibil tuturor persoanelor din Romania Toate produsele noastre sunt certificate ISO 9001, poseda aprobari de model si certificari metrologice.

Precisa SRL urmareste sa corespunda cerintelor pietei, sa cunoasca noutatile din domeniu, sa invinga concurenta. La fel ca si alte firme are o serie de obiective cum ar fi: cresterea vanzarilor, inovare, profitabilitate, cresterea cotei de piata, formarea unui renume.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Termometre Precisa SRL.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
7/10 (6 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
6 pagini
Imagini extrase:
6 imagini
Nr cuvinte:
888 cuvinte
Nr caractere:
4 683 caractere
Marime:
107.83KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Marketing
Tag-uri:
marketing, termometre
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Sus!