Tehnici promoționale - sampling la Heidi

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Originile ''HEIDI'' s-au aflat la poalele Alpilor, in orasul Enenda, unde tanarul Rudolf Laderach incurajat de cei dragi, familie si prieteni a deschis o fabrica de ciocolata in 1962. Sloganul ''Heidi''este reprezentat de fraza <<PASSION POUR CHOCOLAT >>.

''HEIDI'' a fost prima companie care a produs un larg sortiment de figurine de ciocolata. In 1996 a inceput sa produca iepurasi de Pastwe care reprezinta o traditie in tara Cantoanelor. In prezent peste 180 de persoane lucreaza la fabrica domnului Laderach, iar peste 100 lucreaza la fabrica din Germania, dulciurile sale au ajuns in tari din 4 continente.

''Heidi'' este primul producator strain de ciocolata care a intrat pe piata romaneasca , unde si-a inceput afacerile in 1994.

In prezent in Romania ''Heidi '' detine o cota de piata de 6,5 % iar pentru anul viitor se estimeaza ca va ajunge sa acopere circa 8 % din piata ciocolatei din Romania.

Valoarea pietei de ciocolata din Romania , care include si tablete de ciocolata, praline si batoane este estimata la circa 120 milioane de euro pe an.

''Heidi'' Romania a inregistrat o cifra de afaceri de circa 8,6 milioane euro, in crestere cu aproximativ 26 % fata de anul precedent.

Principalii competitori de pe piata interna a ciocolatei sunt :Kraft Foods Romania, Kandia -Excelent, Milka.

Compania este cunoscuta pentru produsele premium insa si-a extins afacerile si pe categoria celor de lux, cu marcile Heidi Dark, Heidi Creamy si Heidi D'or. Pe viitor compania intentioneaza sa-si dezvolte gama de produse , cele mai recente creatii fiind Picoletti, Pralinetti si Truffes. Fiecare etapa de productie este sub stric control tehnologic si saniar, intregul proces fiind monitorizat. Intreaga politica de calitate a campaniei ''Heidi'' este orientata spre achizitia si implementarea de noi tehnologii capabile sa mentina calitatea produselorla un nivel ridicat.

Ciocolata ''Heidi ''se adreseaza consumatorilorde toate varstele, mai ales consumatori loiali ai concurentei si nonconsumatori, astfel ca produsul nou adus la cunostinta lor sa fie cu mult mai superior decta celelalte produse.

ANALIZA SWOT

Puncte tari :

- Calitatea excelenta a produselor

- Diversitatea ciocolatei oferite

- Multitudinea cumparatorilor

- Este compania care produce cele mai multe sortimente de figurine

Puncte slabe :

- Costuri mari de productie

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Tehnici Promotionale - Sampling la Heidi.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
4 pagini
Imagini extrase:
4 imagini
Nr cuvinte:
852 cuvinte
Nr caractere:
5 056 caractere
Marime:
29.74KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Marketing
Tag-uri:
produs, promovare, analiza, vanzari, oferte
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Sus!