Tehnici promoționale la pachetul cuplu Jack Daniel's

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

BRAND = ''JACK DANIEL'S'' face parte din categoria celor mai cunoscute bauturi alcoolice care au facut istorie pe plan international purtand numele creatorului sau, Mr. Jasper Newton , ''Jack'' Daniel din Lynchburg - Tennessee.

Brandul Jack Daniel's este usor de recunoscut datorita stilului unic impus de insusi fondatorul distilerieri. Bautura are culoarea chihlimbarului, aroma de vanilie si caramel, este bine filtrata iar gustul este unul inconfundabil, atat pentru consumatorii fideli, cat si pentru consumatorii ocazionali.

PRODUS = In Romania brandul a raportat in perioada ianuarie -iulie o crestere a vanzarilor de 67% fiind lider pe piata, avand astfel o cota de piata estimata de 30% din totalul categoriilor de whisky din import.

Produsul se adreseaza persoanelor cu varsta peste 18 ani, in special persoanelor de sex masculin, ei reprezentand segmentul cel mai important.

Firma de distributie este BDG Import fiind lider pe piata cu brandul ''Jack Daniel's'', acesta mai importand apa minerala Evian si berea Coroana.

BDG estimeaza anul viitor o crestere a vanzarilor cu 30% - 40% , cifra de afaceri plasandu-se intre 15-20 milioane euro, iar profitul va fi cel putin egal cu cel din 2006 (1 milion euro) potrivit reprezentatiilor companiei.

Piata bauturilor alcoolice importate este estimata la peste 50 mil de euro, principalii detinatori fiind BDG Import, Cristalex, Pernod Ricard Romania, Sollers.

ANALIZA SWOT a bauturii Jack Daniel's este urmatoarea:

Puncte tari = calitatea excelenta a bauturii datorita ingredientilor, diversitatea bauturii, are foarte multi clienti fideli(aici fiind incluse persoanele cu venituri considerabile)

Puncte slabe = produsul este scump si de aceea nu toata lumea isi permite achizitionarea lui.

Oportunitati = lider pe piata din Romania a bauturilor alcoolice,legislatia favorabila pentru consumatori deoarece vor scadea taxele vamale ceea ce va duce la o scadere a pretului bauturii.

Amenintari = concurenta.

OBIECTIVUL acestei campanii este consolidarea imaginea ''Jack Daniel's'' precum si fidelizarea clientilor, atragerea de noi clienti si cresterea vanzarilor in urmatoarele 12 luni.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Tehnici Promotionale la Pachetul Cuplu Jack Daniel's.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
4 pagini
Imagini extrase:
4 imagini
Nr cuvinte:
646 cuvinte
Nr caractere:
3 920 caractere
Marime:
50.31KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Marketing
Tag-uri:
promovare, oferta, produse, vanzari
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Sus!