Strategii de preț

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Nume firma: SELECT SERVICE SRL

Cod Unic de Inregistrare: 7637257

Nr. Inmatriculare: J40/6902/1995

Data infiintarii: 1995

Societatea comerciala SELECT SERVICE SRL, importator direct al firmei EVELINE COSMETICS in Romania de peste 12 ani, pune la dispozitia clientilor, o gama foarte bogata de produse cosmetice de machiaj pentru ochi, fata, buze si unghii, pentru intretinerea si protectia corpului, tratamente cosmetice profesionale, casete cosmetice si casete cadou, parfumerie. Absolut toate aceste produse sunt realizate cu cele mai bune ingrediente, produse de firme de prestigiu..

Gama de produse cosmetice EVELINE COSMETICS utilizeaza o tehnologie stiintifica moderna si este fabricata sub licenta DR.TAYLOR Ltd din Anglia. Atat gama de produse cosmetice prezentate, cat si gama de parfumuri reprezinta produse de o inalta calitate.

Toate aceste produse sunt fabricate in Comunitatea Europeana si indeplinesc toate cerintele conforme cu legislatia europeana in domeniu.

2. CLIENTII FIRMEI SELECT SERVICE SRL

Prin produsele sale, SELECT SERVICE SRL se adreseaza tuturor femeilor din Romania, dar nu in exclusivitate, in gama sortimentala oferita regasindu-se si produsele cosmetice destinate satisfacerii nevoilor de frumos si igiena ale barbatilor.

SELECT SERVICE SRL inceaca sa acopere satisfacator cerintele de produse cosmetice (cerinte care pot fi specifice fiecarei varste), astfel incat sunt oferite spre vanzare produse cosmetice necesare consumatorilor care pot fi atat copii cu varsta de peste 3 ani, dar si adolescente, femei tinere, femei mature sau femei in varsta.

Pe langa diferentierea tipurilor de consumatori in functie de varsta si in functie de sex, EVELINE COSMETICS mai are in vedere si criteriul resurselor financiare de care fiecare consumator dispune pentru achizitionarea de produse cosmetice. Sub acest aspect, produsele cosmetice fabricate de EVELINE au destinatii diferite, fiind adresate urmatoarelor categorii de consumatori, in functie de veniturile acestora:

- budget

- mass

- mass premium

- prestige

3. CONCURENTII FIRMEI SELECT SERVICE SRL

In Romania, SELECT SERVICE SRL isi desfasoara activitatea intr-o economie de piata. O trasatura de baza a economiei de piata o reprezinta concurenta, motiv pentru care aceasta este cunoscuta si sub numele de economie concurentiala. Succesul sau esecul actiunilor intreprinse de o firma intr-o economie de piata este determinat nu numai de strategiile, metodele si instrumentele proprii sau de profesionalismul cu care sunt manevrate, ci si de cele utilizate de intreprinderile concurente. In deciziile referitoare la o actiune pe piata, trebuie sa se acorde importanta si activitatilor celorlalti participanti cu care intreprinderea se afla in concurenta directa sau indirecta.

Pentru SELECT SERVICE SRL, orice produs cosmetic existent pe piata romaneasca reprezinta un produs concurent. Desigur, exista anumite criterii pe baza carora concurentii se diferentiaza astfel incat fiecaruia sa i se acorde importanta cuvenita, mai ales in functie de influenta pe care actiunile acestora o exercita asupra activitatii SELECT SERVICE SRL. Cei mai importanti concurenti ai firmei sunt cei care actioneaza in cadrul aceleiasi piete-tinta si utilizeaza aceeasi strategie. Ei alcatuiesc un grup strategic. Identificarea grupurilor strategice prezinta importanta deosebita pentru firma, deoarece concurenta se manifesta atat in interiorul grupurilor, cat si intre grupurile strategice.

Concurentii EVELINE la produsele pentru machiaj

Budget Mass Mass Premium Prestige

Constance Carol

Paris Collection

Margaret Astor

Coty

Gala

Desiree

Oriflame

Biolife Carreau

Yardley

Careline

Revlon

Visions

Revlon

Max Factor

Arancil

Bourjois

Elizabeth Arden

Givenchy

Nina Ricci

Clarins

Guerlain

Forever Living

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Strategii de pret.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (1 voturi)
Anul redactarii:
2016
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
6 pagini
Imagini extrase:
6 imagini
Nr cuvinte:
1 748 cuvinte
Nr caractere:
10 707 caractere
Marime:
20.78KB (arhivat)
Publicat de:
Carolina Melisa Cretu
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Marketing
Tag-uri:
pret, Economie, firma
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Sus!