Strategie de Marketing

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

In anul 1926 au fost infiintate la Bucuresti "Atelierele Leonoida", ce aveau ca obiect de activitate asamblarea de autocamioane, primele de acest gen din Romania. "Atelierele Leonida" au devenit ulterior o reprezentanta a uzinelor GENERAL MOTORS din S.U.A..

De-a lungul timpului firma a fost cunoscuta sub mai multe denumiri: LEONIDA S.A.R., LEONIDA CFR, IRA 17, IRA GRIVITA, pentru ca in anul 1990, urmare a retehnologizarii sub forma de societate pe actiuni sa poarte denumirea de COMPANIA INDUSTRIALA GRIVITA S.A. Bucuresti.

In toate actele, facturile, anunturile, publicatiile emanand de la societate, denumirea societatii va fi precedata sau urmata de cuvintele "societate pe actiuni" sau initialele "S.A.", de capitalul social, numarul de inregistrare in Registrul Comertului si sediul societatii.

Societeatea Comerciala "Compania Industriala Grivita" - S.A. este persoana juridica romana, avand forma juridica de societate pe actiuni.

Compania Industriala Grivita S.A. este societate comerciala pe actiuni, infiintata in baza H.G. nr. 1236/29.11.1990 si inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J40/483/19.02.1991. Anterior datei de reorganizare a functionat ca intreprindere de reparatii auto in cadrul Centralei Industriale de Reparatii Auto Bucuresti, desfiintata prin Hotararea de Guvern mentionata mai sus.

In perioada de inceput, dupa reorganizare, s-a mentinut profilul de productie de reparator de automobile pentru beneficiarii de parc auto, fabricant de piese de schimb auto necesare executari reparatiilor.

Compania Industriala Grivita S.A. este o firma cu traditie de peste 70 de ani in domeniul auto-service, fabricatie piese schimb auto, fabricatie piese schimb tramvai si reparatii boghiuri tramvai, fabricatie si reparatii drezine de intretinere la calea ferata, confectionarea de remorci auto de mica capacitate.

Obiectul de activitate a fost completat pe parcurs cu activitati cerute de piata atat din sfera productiva, fabricatia de autobuze de transport, valorificarea de produse petroliere si lubrifianti prin statia de distrubutie proprie, cat si din sfera serviciilor, transport intern si international de marfuri.

Capitalul social al societatii, la infiintare, a fost de 212.394 mii lei, divizat in 42.478 actiuni nominative, cu valoare nominala de 5.000 lei pe actiune, subscris si varsat in intregime la infiintare.

In urma reevaluarii mijloacelor fixe, potrivit H.G. nr. 26/1992, valoarea capitalului social a devenit 1.010.775 mii lei.

Potrivit H.G. nr. 167/1993, publicata in Monitorul Oficial nr. 120/08.06.1993, Compania Industriala Grivita S.A. a fuzionat cu Societatea Comerciala S.I.T.R.A. S.A. (fosta C.I.R.A - Compania Industriala de Reparatii Auto); capitalul social majorandu-se la 1.020.440 mii lei, impartit in 204.088 actiuni nominative, cu valoarea nominala de 5.000 lei fiecare.

Incepand cu luna

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Strategie de Marketing.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (2 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
38 pagini
Imagini extrase:
38 imagini
Nr cuvinte:
11 423 cuvinte
Nr caractere:
62 318 caractere
Marime:
47.54KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Marketing
Tag-uri:
marketing, companie, capital social, resurse
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Sus!