SC Make Up Distribution

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

S.c. MAKE UP DISTRIBUTION S.r.l. a fost infiintata in 1998, fiind inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului Arad sub numarul J02/1546/1998 avand codul unic de inregistrare R9811345. In prezent are stabilit sediul social in Arad, Str. Nicolae Balcescu, Nr.7-8. Societatea are ca obiect principal de activitate comertul cu ridicata al produselor cosmetice si de parfumerie (cod C.A.E.N. rev. 1 - 5145).

In prezent, valoarea lunara a cifrei de afaceri este de aproximativ 2.050.000 mii lei. Strategia companiei vizeaza atingerea intr-un interval de 3 ani a unei cifre de afaceri anuale de 36.000.000 mii lei.

In prezent societatea dispune de un capital social de 502.000.000 lei. La aceasta data, S.C. MAKE UP DISTRIBUTION S.r.l. si-a consolidat imaginea si pozitia pe piata-tinta, valoarea cifrei de afaceri pe anul 2004 a fost de 24.732.237 mii lei.

Tendintele pietei pe care activeaza societatea sunt favorabile dezvoltarii. Diagnosticul macroeconomic elaborat de FMI si Guvernul Romaniei arata ca economia Romaniei va avea o evolutie pozitiva. Clientii societatii sunt persoanele cu nivel mediu si mare de venituri, acestia fiind mai putin expusi unor evolutii defavorabile.

Procesul de productie consta in preluarea produselor cosmetice si de igiena preambalate de la furnizori, depozitarea lor si distribuirea acestora in reteaua en-detail din Arad si din judetul Arad. Marfurile sunt transportate cu mijloace de transport proprii: Daewoo Matiz (5 autoturisme), Dacia papuc (2 autoutilitare), autoturism Opel (1 autoturism).

Marfurile sunt preluate de la urmatorii furnizori: S.c. Farmec S.A., Beiersdorf AG, Wella, Astera SA, Prestige Srl, Gerocossen Srl.

Utilitatile:

- energie electrica- S.c. Electrica S.A. - Sucursala de Distributie

Arad

- apa si canalizare - R.A.A.C. Arad;

- evacuarea deseurilor normale - S.c. Salubritate S.A.

- incalzire: Arterm SA;

- combustibil - benzinariile din Arad si din tara.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • SC Make Up Distribution.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
43 pagini
Imagini extrase:
43 imagini
Nr cuvinte:
9 687 cuvinte
Nr caractere:
64 120 caractere
Marime:
440.09KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Marketing
Tag-uri:
marketing, afacere
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Sus!