Rochii de seară pentru femei însărcinate

Previzualizare proiect:

Cuprins proiect:

1. PRODUSUL
1.1 DESCRIEREA PRODUSULUI
1.2 SISTEMUL DE SUSTINERE
1.3 LINIA DE PRODUSE

2. PRETUL
2.1 FACTORII CARE INFLUENTEAZA PRETUL
2.2 STRATEGII DE PRET
2.3 NIVELUL PRETULUI

3. PROMOVAREA
3.1 RECLAMA
3.2 VANZAREA PERSONALA
3.3 PROMOVAREA VANZARILOR
3.4 RELATII PUBLICE

4. DISTRIBUTIA

Extras din proiect:

1.1 Descrierea produsului

Rochiile de seara pentru femei insarcinate din colectia Bella Momma , se adreseaza femeilor insarcinate care doresc elegenta si originalitate, de la un articol vestimentar special creat pentru ocaziile mondene Avand in vedere cerintele pietei si tendintele in lumea mondena oferim colectii ce cuprind o gama variata de rochii de seara pentru viitoarele mamici care adopta diferite stiluri, culori si marimi. Tinand cont de faptul ca tonurile de alb si negru nu se vor demoda niciodata, si unele femei trebuie sa adopte tinute adecvate pentru anumite evenimente sociale, acestea vor fi prezente in toate colectiile noastre, completand diversitatea culorilor din colectie. In noua linie de articole vestimentare din sezonul primavara-vara predomina nuantele de galben, rosu, mov, sidefurile, ca auriu si argintiu. Firma Bella Momma , prin culorile vii ale unor rochii, incearca sa evidentieze frumusetea interioara si exterioara a unei femei insarcinate. Designerii nostii vestimentari au creat o colectie vestimentara ce se deosebeste prin calitate , stil si eleganta fiind fidela noilor tendinte din moda.

Personalitatea fiecarei femei se reflecta prin stilul vestimentar, noi punandu-le la dispozitie diverse modele: clasice, moderne, sofisticate, simple, romantice, agresive si retro.

Tinutele sunt disponibile in magazinele noastre pe marimi (38-56), care variaza in functie de etapa sarcinii in care se afla femeia si de greutatea ei. Avand in vedere faptul ca in aceasta perioada au loc modificari ale corpului, rochiile din colectia noastra vor avea rolul sa ascunda imprefectiunile corpului si sa ofere viitoarelor mamici confortul si increderea de care au nevoie la un astfel de eveniment , pentru a fi in centrul atentiei. Firma noastra va oferi de asemenea rochii unicate , ce se vor regasi in alte sectoare ale magazinelor noastre

Functia de baza a unei rochii de seara este ca al oricarui articol vestimentar de a imbraca la un anumit eveniment o femeie. In completare, ea va prezenta si alte functii secundare precum: designul adoptat de fiecare stil de viata, confortul, eleganta si acoperirea imperfectiunilor corpului.

Pentru confectionarea acestui produs se folosesc urmatoarele materii prime:

- tesaturi tip matase din fire naturale;

- broderii industriale si dantela;

- tesaturi din bumbac si din fire de bumbac;

- tesaturi din fibre textile vegetale.

Produsul se caraterizeaza prin:

- calitate foarte buna datorita materiilor prime de nivel calitativ superior si a tehnologiilor avansate utilizate in confectionarea articolelor;

- modelul folosit confera o nota de eleganta, de lejeritate si senzatie placuta la purtare;

- alte articole vestimentare similare produse de firme concurente de la care femeile insarcinate isi pot procura haine mai largi, de marimi mari, pot crea incomoditati, neplaceri pentru ca nu sunt create special pentru a acoperi necesitatea imbracarii femeilor insercinate. Firma noastre satisface aceaste necesitate prin produsele special create.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Rochii de seara pentru femei insarcinate.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
13 pagini
Imagini extrase:
13 imagini
Nr cuvinte:
2 768 cuvinte
Nr caractere:
14 327 caractere
Marime:
42.16KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Marketing
Tag-uri:
Rochii de seara pentru femei insarcinate, marketing
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Sus!