Raport de Practică

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Scurta descriere a "Electrica Serv" - S.A

S.C. Electrica S.A. este o societate cu capital integral de stat, aflata in subordinea AVAS.

Activitatile importante sunt cele de exploatare si dezvoltare a sistemelor de distributie, comunicatii si tehnologia informatiei, precum si cele aferente furnizarii de energie electrica catre clienti. Prin Electrica Serv, domeniul de activitate s-a dezvoltat considerabil, largindu-se gama de servicii oferite clientilor, acestea constand in servicii de intretinere-mentenanta a instalatiilor electrice, proiectare si consultanta, reparatii echipamente energetice, transporturi auto, comercial, activitati conexe.

SC Electrica SA participa la implementarea unor proiecte in domeniul generarii energiei electrice care utilizeaza combustibili fosili, resurse regenerabile si din domeniul energiei nucleare. S.C. Electrica S.A. poate desfasura si alte activitati pentru sustinerea obiectului de activitate, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu statutul propriu.

Confortul a milioane de romani si dezvoltarea intregii economii a tarii depind de energie. O imensa retea cu peste 320 de mii de kilometri de linii electrice ne conecteaza acum la civilizatie, asigurand evolutia si viata in general. A avea grija de aceasta retea, a o extinde astfel incat energia sa ajunga permanent, peste tot unde este necesara constituie misiunea "Electrica Serv" - S.A.

In fiecare zi, 11000 de oameni au grija ca fiecare trenulet electric sa porneasca pentru ca un copil sa se poata juca cu el, ca fiecare bec sa se aprinda pentru ca un adolescent sa poata invata, ca fiecare calculator sa functioneze pentru ca un adult sa poata lucra.

In fiecare zi 11000 de oameni lucreaza pentru ca noi autostrazi sa se poata construi, pentru ca noi companii sa se poata dezvolta, pentru ca noi aeroporturi sa se poata deschide spre lume.

S.C. Filiala de Intretinere si Servicii Energetice << Electrica Serv>> - S.A. este, din punct de vedere juridic, o structura dinamica si relativ tanara, care insa beneficiaza de experienta a 120 de ani de activitate in domeniul energetic.

In urma HGR nr. 1342/2001, prin care a avut loc separarea activitatilor de distributie si furnizare a energiei electrice de activitatile de intretinere si reparatii instalatii electrice si suport, in cadrul Electrica S.A. a aparut Directia Intretinere si Servicii Energetice. Aceasta coordona activitatea celor 8 Sucursale de Intretinere si Servicii Energetice existente la nivel regional.

In martie 2005, ca rezultat al HGR 74 / 2005, activitatea de intretinere si servicii energetice este total externalizata, luand fiinta cea de-a noua filiala cu personalitate juridica a Electrica - SA, denumita S.C. Filiala de Intretinere si Servicii Energetice << Electrica Serv>> - S.A.

Obiectul de activitate al "Electrica Serv" - S.A.

Principalul obiect de activitate al "Electrica Serv" - S.A. este realizarea lucrarilor de intretinere si reparatii pentru instalatiile de distributie

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Raport de Practica.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
20 pagini
Imagini extrase:
20 imagini
Nr cuvinte:
3 655 cuvinte
Nr caractere:
22 399 caractere
Marime:
210.57KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Marketing
Tag-uri:
firma, persoane juridice, lucrari interne
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Sus!