Promovare Vopseaua Best

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Industria de producere a grundurilor, vopselelor si diluantilor a constituit unul dintre domeniile performante de activitate din Romania in ultimii ani, atragand un volum apreciabil de investitii si reusind sa atinga un nivel tehnologic foarte apropiat de companiile din Comunitatea Europeana. Industria romaneasca de pana in 1990 a fost formata din mari producatori ce acopereau 50-60% din piata. Companiile rezultate prin privatizarea acestor unitati acopera in prezent un procent scazut, restul fiind ocupat de unitati de productie private deschise dupa 1990 si importatori.

Prezentul proiect analizeaza obiectivele firmei L.A. PROD S.A. de producere grunduri, vopsele si diluanti privind lansarea unui nou produs, vopseaua BESTE, pe piata romaneasca.

Sortimentul productiei firmei noastre este format din:

- Vopsele acrilice si alchidice;

- Grunduri si diluanti;

- Rasini grase necesare atat procesului de propriu de productie cat si altor potentiali beneficiari ;

- Vopsele auto, nitrocelulozice, epoxidice, clorcauciuc.

Lansarea noului produs, vopseaua auto BESTE, este rodul unei munci sustinute a departamentului de cercetare-dezvoltare in colaborare cu departamentul de marketing. Conducerea firmei a dat credit echipei special constituite pentru producerea si lansarea acestui produs, alocand fonduri importante.

Noul tip de vopsea este un produs revolutionar, capabil sa surclaseze marcile concurente si sa ocupe locul intai in cerintele consumatorilor. Calitatile sale speciale: de a nu se zgaria si de crestere a gradului de aerodinamicitate a suprafetei vopsite, ii asigura o pozitionare de top pe piata de specialitate.

Un prim obiectiv urmarit este acela de a gasi un echilibru intre ceea ce ne propunem noi si ceea ce cauta consumatorul. Pentru aceasta va fi nevoie de o cercetare riguroasa a pietii. Vrem sa oferim consumatorilor bunuri de cea mai buna valoare posibila, sa ne atragem cat mai multi clienti.

Ne propunem ca in primul an de producere a noului sortiment de vopsea sa ne creem o clientela stabila, sa ocupam un loc in frunte in ceea ce priveste cota de piata si sa realizam o cifra de afaceri lunara de cca 500mil. lei si un profit brut de 150mil. lei pe luna. De asemenea, firma urmareste ca in timp sa devina liderul incontestabil al pietii vopselelor auto.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Promovare Vopseaua Best.DOC
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
9/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
25 pagini
Imagini extrase:
25 imagini
Nr cuvinte:
4 406 cuvinte
Nr caractere:
23 216 caractere
Marime:
52.25KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Marketing
Tag-uri:
productie, pret, capital, vanzare, publicitate
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Sus!