Politica Promoțională a Companiei Philip Morris pe Piața Romanească

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Scurt istoric:

Istoria companiei ,,Philip Morris" incepe in anul 1847 odata cu deschiderea magazinului de tutun de pe Bond Street in Londra (de la care a provenit denumirea uneia din marcile de tigari produse de companie). Pe atunci Philip Morris comercializa tutun din statele Americii de Sud, tigari cubaneze si accesorii pentru fumat. De atunci au trecut mai mult de 160 de ani si micul magazin s-a transformat intr-un sistem de producere cu renume mondial.

Compania ,,Philip Morris" de astazi este una din cele mai importante corporatii-producatoare de produse de tutungerie din lume, care detine 58 de fabrici de tutun in intreaga lume. Compania produce 7 din cele 15 cele mai cunoscute branduri de tigari, precum: ,,Marlboro", ,,L&M", ,,Bond Street", ,,Chesterfield", ,,Parliament", ,,Red&White" si ,,Virginia".

In afara de aceasta, ,,Philip Morris" este unul din cei mari propagatori ale daunelor provocate de fumat, investind in programele de cercetare sume semnificative. Constientizarea responsabilitatii sociale si indeplinirea misiunii corporative contribuie la crearea unor produse de noua generatie, care ar putea diminua riscul aparitiei bolilor legate de fumat.

Colaborarea reciproc avantajoasa cu compania ,,Philip Morris" a inceput inca in anul 1999, atunci cand compania Acvilin-Grup a obtinut dreptul exclusiv de distributie a produselor de tutungerie ale celui mai important brand din lume. Datorita deciziei comerciale indraznete si increderii reciproce dintre parteneri, consumatorii moldoveni pot primi o placere deosebita de la fumatul unor produse calitative si verificate, in locul unor produse contrafacute ieftine si de proasta calitate. Astazi Acvilin-Grup propune cumparatorilor sai gama completa de produse ce apartin companiei ,,Philip Morris", destinate consumatorilor cu nivel diferit al veniturilor.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Politica Promotionala a Companiei Philip Morris pe Piata Romaneasca.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
9 pagini
Imagini extrase:
9 imagini
Nr cuvinte:
1 396 cuvinte
Nr caractere:
8 402 caractere
Marime:
173.02KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Marketing
Tag-uri:
politica, piata
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Sus!