Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Prima crema Nivea a aparut in Decembrie 1911 , atunci cand Oskar Tropolowitz impreuna cu Isaac Lifschutz si dermatologul Paul Unna a initiat dezvoltarea unei creme de piele pe baza primului emulsificator stabil si anume Euceritul Numele a fost ales de Troplowitz si provine din latinescul Nivius care inseamna alba ca zapada. Prima cutie avea un design ce se potrivea cu imaginea tipica a femeii - fragila, eterica, delicata.

Dupa primul Razboi Mondial, emanciparea isi face aparitia iar imaginea femeii trece de la viziunea eterica si diafana catre una activa si sanatoasa. Unul dintre handicapurile dezvoltarii produselor Nivea a fost inflatia galopanta din Germania ce a facut la un moment dat ca o cutiuta de crema sa coste nu mai putin de 10 miliarde de marci.

Deoarece reclamele incep sa reflecte tot mai clar noua perceptie asupra femeii , Nivea este primul rebranding din istoria marketing - ului Apar cateva schimbari : logo - ul devine cel pe care il cunoastem azi, cu litere albe, majuscule , iar cutia a devenit celebra cutiuta albastra. Deasemenea, produsele nu vor mai fi adresate numai pentru doamne ci pentru toata familia.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Nivea.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Nu
Nota:
5/10 (6 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
4 pagini
Imagini extrase:
4 imagini
Nr cuvinte:
1 639 cuvinte
Nr caractere:
8 260 caractere
Marime:
20.99KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Marketing
Tag-uri:
marketing, nivea
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Sus!