Marketingul Tehnologiilor Industriale

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

o Departamentul de marketing si vanzari.

Compania "Coca-Cola Imbuteliere Chisinau" SRL ofera un sistem modern de productie si vanzari,control operativ si nivelul inalt a brand-uri renumite.O mare parte a resurselor financiare sunt indreptate spre spoturi publicitare,etichete,expozitii,sponsorizare a unor emisiuni televizate.

Apa potabila Dorna a dezvoltat scopurile:

o Cresterea cotei de piata in randul apei potabile.

o Satisfacerea nevoilor tuturor categoriilor de consumatori.

Cercetarile efectuate in ultimii ani,confirma ca apa potabila Dorna este cea mai recunoscuta marca a apei minerale din Republica Moldova.Cca 60 la suta din populatia RM prefera apa Marcii comerciale Dorna.Calitatea apei este confirmata de numeroase premii si medalii obtinute la concursuri internationale de prestigiu. In anul 2008 MC Dorna a devenit laureat in cadrul a trei concursuri:''Alco +Soft 2008 (Kiev) si World Food Ukraine 2008 (Kiev)) Compania "Coca-Cola Imbuteliere Chisinau" SRL depune eforturi maxime pentru consumatori,si pentru ca acestia sa simta adevarata calitate si grija din partea oamenilor angajati in producerea unei sticle de apa Dorna.

o Departamentul de producere.

o Pentru a pastra componenta naturala a apei minerale Compania "Coca-Cola Imbuteliere Chisinau" SRL utilizeaza cele mai inalte tehnologii ale liderului international in domeniul dat-compania germana Kraundess.Intregul proces tehnologic se monitorizeaza in cadrul unor sisteme elecronice;fapt care permite reducerea la minim a riscului uman.Interprinderea are montate trei linii de producere,a companiei Kraundess-cu o capacitate de productie totala de 36000 sticle de 1,5 litri pe ora.Sticlele constau din policarbonat,termorezistent la toti factorii de mediu care sunt aduse de dimensiuni mici(10 cm) impachetate in palete speciale.Inainte de imbuteliere sticlele sunt filtrate cu lumina si spalate cu detergent de la firma Aqua Pur. Compania "Coca-Cola Imbuteliere Chisinau" SRL adopta o pozitie dura fata de controlul in timpul producerii si a calitatii productiei finite,de aceea in companie sunt atrasi cei mai buni specialisti din tara. Echipamentele,pe care producerea si imbutelierea de apa, a fost achizitionata de la liderii mondiali in fabricarea de echipamente pentru industria alimentara-compania germana Krauness.Aceste linii high-tech sunt contruite cu cele mai recente stiinte tehnologice. Compania "Coca-Cola Imbuteliere Chisinau" SRL ,in afara de renumitul brand Dorna, are si alte marci care corespund diferitor categorii de oameni.Spre exemplu:

o Real-apa pura cristalina de izvor care nu este supusa prelucrarii artificiale.

o Coca-Cola-gratie faptului ca este intens gazata,datorita gustului intens ,special Coca-Cola este indragita atit de copii cat si de adulti.

o Sprite-este o bautura usoara si placuta gazata,fiind deosebit de gustoasa in special atunci cind este rece.

o Departamentul de aprovizionare.

Interprinderea are montata trei linii de producere de tehnologii inalte ale companiei Krauness-cu o capacitate de productie totala de 36000 sticle de 1,5 sticle pe ora.Utilajul permite fabricarea citorva tipuri de productie in baza unei singurii linii fapt care permite utilizarea la maxim a posibilitatilor existente.Sticlele de diferite volume(0.5;1,5 ;2.0;)l sunt importate din Ucraina,de la firma ''Euro Plast''. In anul 2000 au incheiat contract cu firma turca ''Ugur'' care le distribuie frigidere pentru apa.La randul sau,Compania "Coca-Cola Imbuteliere Chisinau" SRL Incheie contract cu top unitatile de comert din tara,Gratis,dar cu conditia ca agentii comerciali ai firmei sa plaseze in aceste frigidere numai apa de marca producatoare.

o Departamentul de logistica.

Din cadrul Compania "Coca-Cola Imbuteliere Chisinau" SRL fac parte o filiala cheie care se afla in Chisinau. Permite deservirea logistica a tuturor unitatilor de comert din tara in modul optim si cu pierderi minime.Suprafata totala a depozitelor depaseste 10 mii de metri patrati.Pentru asigurarea bunei functionari a filialelei sunt atrase 50 de unitati(autocamioane de 5-8 tone)deservesc unitatile comerciale.90 la suta din tot transportul magistral si local sunt automogile de marca Mercedes. "Coca-Cola Imbuteliere Chisinau" SRL acorda o atentie sporita retail-ului in retea,axandu-se pe oferirea unor branduri de calitate superioara si desfasurarea unor manifestari de trade-marketing interesante atat retail-ului in retea,cit si consumatorului final.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Marketingul Tehnologiilor Industriale.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Nu
Nota:
4/10 (6 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
7 pagini
Imagini extrase:
7 imagini
Nr cuvinte:
1 700 cuvinte
Nr caractere:
10 706 caractere
Marime:
19.20KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Marketing
Tag-uri:
marketing, companie
Predat:
la facultate din Chisinau , Moldova
Materie:
Marketing
An de studiu:
II
Profesorului:
Natalia contare
Sus!