Manipulare

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Marketingul reprezinta una dintre cele mai vechi activitati ale omului si totusi este privit ca fiind cea mai recenta disciplina economica. El apare si se dezvolta , in contextul economiei concurentiale, ca o nevoie si conditii a succesului unei firme in raport cu mediul in care isi desfasoara activitatea.

Conceptul de marketing consta in a identifica, anticipa si cuantifica nevoile si dorintele consumatorilor , satisfacandu-i intr-un grad mai inalt decat concurenta.

Ca urmare, marketingul ca filozofie a afacerii poate fi definit ca abilitatea de a crea si pastra consumatori profitabili.

Crearea de clienti presupune pentru o firma monitorizarea mediului de afaceri pentru a reactiona la schimbarile ce survin in nevoile potentialilor consumatori, astfel incat acestia sa devina clienti fideli.

Pastrarea clientilor se refera la abilitatea cu care firma reduce la minimum sau evita amenintarile la adresa bazei de clienti, fie din cauza schimbarilor aparute in nevoile acestora, fie din cauza schimbarilor aparute in randul concurentei.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Manipulare.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
5/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
4 pagini
Imagini extrase:
4 imagini
Nr cuvinte:
398 cuvinte
Nr caractere:
2 236 caractere
Marime:
9.18KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Marketing
Tag-uri:
manipulare, dorinta
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Sus!