Lampă de Birou

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Lampile au fost folosite drept sursa de iluminare inca de la descoperirea focului. Ca o metafora pentru bucurie si prosperitate, lampile au iluminat drumul civilizatiei de secole; au indrumat marile pasiuni si au supravegheat gandurile singuratice in noapte.

Primele lampi aveau forma unei scoici, fiind folosite in Mesopotamia preistorica. Lampile cu ulei, folosite timp de secole, erau investite cu puteri magice. In scrierile sale, Herodot relata ca egiptenii aprindeau mereu lampi in fata casei si le lasau sa arda toata noaptea, atat pentru a lumina Calea Mortilor cat si pentru protectie individuala.

Lampile cu ulei au multe referinte biblice, ca instrumente magice si de ritual, si sunt folosite in mai multe religii. Acestea sunt un simbol de cunoastere si de indepartare a intunericului. "Sa fie lumina" a spus Dumnezeu, iar scripturile spun "Tamasoma Jothirgamaya" ("Lasa-ma sa te ghidez din intuneric spre lumina"). In Iudaism, lampile cu ulei sunt inca folosite intr-un context religios. La orice sinagoga se gaseste o Ner Tamid , o lampa ce reprezinta Flacara Vesnica atarnata deaspura Arcului Sfant. In timp ce lampile cu ulei sunt mai dificil de creat si de mentinut decat cele moderne, puterea lor este incontestabila.

Constructia lampii a evoluat pe masura ce oamenii au progresat: de la bucati de argila pana la felinarele de vant din cristal din era Victoriana. Folosirea lampilor cu gaz si ulei ca sursa de iluminare a devenit inutila odata cu inventarea becului electric. In prezent, lampile reprezinta obiecte de decor care completeaza spatiile si armonizeaza interioarele.

Despre noi - LAMPILE BELLMANN

Angajatii companiei noastre au peste 20 de ani de experienta in confectionarea de lampi. Pe parcursul acestei perioade s-au specializat in producerea de lampi de birou , modele clasice, dar si moderne, cu design-uri selecte si atractive.

Odata cu trecerea timpului firma a continuat sa evolueze, iar specialistii nostrii si-au imbunatatit cunostintele in fiecare zi. Aceasta imbunatatire poate fi vazuta in produsele noastre. Lampile companiei noastre pot fi admirate in birourile Primariei Iasi, Salile de conferinte ale Primariei si Prefecturii celor mai importante orase ale judetului Iasi, in cazinouri, in casele vip-urilor judetului, dar si pe mesele a mii de familii obisnuite.

Prin specficul ei, firma este unica pe piata, prin cele peste 200 de modele de lampi de birou.

Incercam sa satisfacem orice nevoie, printr-o paleta variata de modele, culori si concepte. Suntem hotarati sa materializam orice cerinta venita din partea clientilor actuali, dar si potentiali. Politica firmei consta in asocierea calitatii si a unui nivel estetic deosebit cu un pret rezonabil.

Sursa de lumina este cea mai importanta in creera unei atmosfere speciale. Atunci cand cineva cumpara o lampa de la noi, acestia investesc in nu numai o parte materiala, ci si una afectiva. Asadar, telul principal este sa ghicim dorinta clientului

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Lampa de Birou.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
7/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
6 pagini
Imagini extrase:
6 imagini
Nr cuvinte:
2 426 cuvinte
Nr caractere:
12 347 caractere
Marime:
19.92KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Marketing
Tag-uri:
clienti, produse, vanzari
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Profesorului:
Andrei Irimia
Sus!