Înghețata Amicii - tehnici promoționale

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

1.Analiza

Prima mentionare "oficiala" a inghetatei este intr-o scrisoare din 1774 a unui oaspete al Guvernatorului din Maryland, William Bladen. Iar prima "reclama" pentru inghetata a aparut in New York Gazette, pe 12 Mai 1777, cand confectionerul Philip Lenzi a anuntat ca inghetata era disponibila "aproape in fiecare zi". Documente pastrate de catre un negustor din New York, arata ca presedintele George Washington a cheltuit aproximativ 200 de dolari pe inghetata in timpul verii lui 1790.

Intre anii 1940 si1970, producerea de inghetata a fist relativ constanta. Deoarece a fost vanduta mai multa inghetata in supermarketuri, saloanele cu inghetata traditionala si racoritoare au inceput sa dispara. Acum, magazinele si restaurantele specializate pe inghetata au crescut brusc in popularitate. Acestea sunt populare atat printre cei care isi "retraiesc" amintirile legate de magazinele de racoritoare din zilele trecute, cat si printre noile generatii de fani ai inghetatei.

Toata lumea are o aroma sau un brand preferat pentru inghetata, iar discutia despre care inghetata e mai buna se schimba de la an la an. In timp ce producatorul dezvolta propriile retete speciale, elementele de baza ale productiei inghetatei sunt - in esenta - aceleasi peste tot.

Kubo Ice Cream, unul dintre marii producatori si distribuitori nationali de Inghetata, urmareste sa vina in permanenta in intampinarea consumatorilor, anticipandu-le asteptarile prin standarde de excelenta in ceea ce priveste marketingul, serviciile de distributie si rafinamentul produselor sale. Strategia de dezvoltare a firmei se bazeaza pe reinvestirea profitului an de an.

Astfel, in timp, firma Kubo Ice Cream Company s-a impus pe piata ca un partener valoros, prin calitatea si promovarea produselor, logistica si dimensiunile retelei de distributie, seriozitate si responsabilitate in relatiile cu partenerii.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Inghetata Amicii - Tehnici Promotionale.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (2 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
4 pagini
Imagini extrase:
4 imagini
Nr cuvinte:
913 cuvinte
Nr caractere:
5 333 caractere
Marime:
359.66KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Marketing
Tag-uri:
promovare, tehnici
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Profesorului:
Anca Ghinita
Sus!