Festivalul San Fermin - proiect relații publice

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

1. Descrierea evenimentului

Festivalul San Fermin are loc in fiecare an in Pamplona, unde mii de oameni imbracati din cap pana in picioare in haine traditionale albe, cu batiste rosii in jurul gatului populeaza strazile din Pamplona pentru a sarbatori saptamana festivitatilor in onoarea lui San Fermin. Acest festival amesteca o varietate de contraste: cultura oficiala si populara, religie si blasfemii, precum si ordine si haos. Sarbatoarea incepe cu lansarea unei rachete (El Chupinazo), in piata de langa primarie, la pranz, pe 6 iulie si se termina noua zile mai tarziu pe 14 iulie.

Astazi San Fermin continua sa fie cunoscut in toata lumea ca un loc unde curajosii sunt provocati sa ia parte la Encierro (alergarea taurilor). Cu toate acestea, la San Fermin nu este vorba doar de alergat tauri. Strazile din Pamplona vin de asemenea cu muzica, foc de artificii, evenimente folclorice, dansuri, cantece si ceremonii religioase. Este un festival deschis si ospitalier, unde orice lucru iesit din comun este binevenit si poate deveni in curand o parte din traditie, atat timp cat acesta este respectabil. La acest festival nimeni nu este un strain, toti participantii sunt considerati egali, iar spiritual festiv nu moare niciodata de-a lungul celor 9 zile de sarbatoare.

Rezumand, San Fermin este un festival deschis, foarte numeros, unde trebuie sa iti faci rezervare din timp daca vrei sa mergi, si unde locuitorii orasului te vor face sa te simti ca acasa. In timpul festivalului, Pamplona se transforma in capitala mondiala a fericirii, unde atunci cand se termina totul, toata lumea canta melodia de trista de adio numita "Pobre de mi" ca sa-si exprime dorul lor pentru anul care va sa vina:

"Pobre de mi, pobre de mi, que se han acabado las fiestas de San Fermin".

("Bietul de mine, bietul de mine, festivitatile San Fermin s-au incheiat ").

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Festivalul San Fermin - Proiect Relatii Publice.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Nu
Nota:
6/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
6 pagini
Imagini extrase:
6 imagini
Nr cuvinte:
1 636 cuvinte
Nr caractere:
9 073 caractere
Marime:
2.63MB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Marketing
Tag-uri:
marketing, relatii publice
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Sus!