Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Istoria indelungata a marcii a inceput in Marea Britanie, cu aproape un secol in urma, cand Domestos era vandut ca inalbitor lichid din usa in usa, de catre comis-voiajori. Pe vremea aceea, gospodinele il foloseau pentru a inalbi rufele de bumbac si suprafetele din casa.

Domestos este o marca de produse de curatat care indeparteaza nu doar murdaria vizibila, ci si pe cea pe care nu o vedem, fiindca distruge toti microbii cunoscuti, dezinfectand in acest fel suprafetele lavabile din locuinta. Datorita puterii sale ridicate de igienizare, este deosebit de eficient pentru curatarea vasului de toaleta, a tevilor si canalelor de scurgere, a pardoselilor, faiantei si obiectelor sanitare.

Pentru ca ofera nu doar curatenie, ci si dezinfectie, Domestos contribuie, de fapt, la pastrarea sanatatii intregii familii. Pentru marca Domestos, o casa cu adevarat curata este o casa care este, in acelasi timp, si igienizata. Prin gama sa de produse, Domestos le da consumatorilor garantia ca nu vor avea microbi in casa si le ofera sfaturile de care au nevoie pentru a-si crea un regim simplu si eficient de igienizare a locuintei.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Domestos.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
4 pagini
Imagini extrase:
4 imagini
Nr cuvinte:
1 298 cuvinte
Nr caractere:
7 326 caractere
Marime:
11.37KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Marketing
Tag-uri:
istorie, domestos
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Sus!