Albalact - Fulga

Previzualizare proiect:

Cuprins proiect:

1. Prezentarea societatii
2. Oferta Multiprodus
3. Pliant de promovare a produselor
4. Baza de date

Extras din proiect:

Infiintata in 1971 sub denumirea de Intreprinderea de Industrializare a Laptelui Alba, S.C. ALBALACT S.A. s-a privatizat in anul 1999 prin licitatie publica deschisa fiind privata apoi 100%.

In anul 2004, ALBALACT SA decide sa intre pe segmentul laptelui UHT cu un produs adresat unui segment de consumatori ceva mai speciali - copiii si mamele. De altfel, lactatele pentru copii si familie era un segment foarte putin "exploatat", cu o oferta destul de saraca.

In urma unei investitii importante in linia Tetra Pak pentru producerea laptelui UHT la 1 litru s-a lansat pe piata brandul Fulga. Beneficiile produsului sunt sugerate si de sloganul "Bunatate de Lapte". Brandul Fulga a mai adus ceva nou pe piata: animatia, ca mijloc fundamental de comunicare a brandului si a mesajului. In decurs de doar un an de la lansarea brandului Fulga, ALBALACT SA iese din randul micilor producatori locali de lactate si ajunge in primii 5 jucatori de pe piata, crescand cu peste 30% consumul de lapte ambalat UHT din Romania.

In anul 2005, compania ALBALACT S.A. lanseaza pe piata produse noi, sub marca Fulga. Este vorba despre produsele "Bunatati cu lapte" - 4 sortimente de lapte cu ciocolata si arome de fructe, ambalate in cutii de 250 ml, la care ulterior a adaugat un pai special, telescopic.

In urma unei investitii in valoare de 2 mil. Euro in linii de ambalare Tetrapak, in 2006, lanseaza in luna martie gama de lactate proaspete (lapte pasteurizat, iaurt simplu si cu fructe, sana si lapte batut) sub brandul Zuzu, o noua marca de lactate produsa la standarde de calitate europene. Dar ce aduce ea prin nume, prin comunicare, prin design-ul de ambalaj este zambetul si placerea de a consuma produse lactate, pe langa nevoia propriu zisa de a manca. Ambalajele Zuzu sunt o premiera pe piata romaneasca, fiind fabricate cu cea mai moderna tehnologie de ambalare.

In martie 2006 a inceput constructia unei noi fabrici de prelucrare a laptelui, cu o capacitate de prelucrare de 200.000 litri/zi, conform normelor europene de igiena. Aceasta investitie, de 10 milioane euro, este una dintre cele mai mari din domeniu.

Caracterizata prin inovatie continua, ALBALACT SA diversifica, in februarie 2007, gama de iaurturi proaspete Zuzu prin introducerea noii arome: piersici si caise.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • baza_de_date.doc
  • descrierea_firmei.doc
  • oferta_multiprodus.doc
  • pliant.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
6/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
4 fisiere
Pagini (total):
9 pagini
Imagini extrase:
9 imagini
Nr cuvinte:
781 cuvinte
Nr caractere:
4 463 caractere
Marime:
4.11MB (arhivat)
Publicat de:
Cristinel Timofte
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Marketing
Tag-uri:
societate, baza de date, fulga, scrisoare de recomandare, Albalact, promovarea produselor, Pliant
Predat:
Facultatea de Stiinte Economice , Universitatea Vasile Alecsandri din Bacau din Bacau
Specializare:
Marketing
Materie:
Marketing
An de studiu:
II
Profesorului:
Asist. univ. drd. Ioana OLARIU
Sus!