Agenția de turism voiaj internațional

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Agentia de turism Voiaj International face parte din categoria touroperatorilor generali,in oferta ei intilnindu-se voiaje si excursii ce se adreseaza unei catrgorii largi de clienti ,servicii turistice forfetare si complexe.

Agentia de turism <<Voiaj International>> a fost fondata in mai 1995. Pe toata perioada activitatii agentia a ocupat locul de lider pe piata Moldovei. Agentia Voiaj International activeaza in baza licentei de turism. Agentia Voiaj International a devenit prima agentie in Moldova acreditata IATA Aceasta este confirmarea sigurantei de activitate, lucratorii lor sunt experti, ce stiu toate nuantele domeniului, oameni ce-si iubesc profesia si aceasta garanteaza calitatea servicilor. De-a lungul a 15 ani, timp in care Voiaj International a ocupat locul de lider pe piata turistica a Republicii Moldova si si-a creat reputatia de companie stabila, de incredere, a demonstrat clientilor sai de nenumarate ori ca scopul major al agentiei este satisfacerea deplina a cerintelor clientilor sai.

Prezentarea obiectului de activitate

Domeniul de baza fiind rezervarea si emiterea biletelor de avion, presteaza servicii pentru majoritatea companiilor aeriene nationale si internationale, cu posibilitati de plecare din Chisinau, Bucuresti, Odesa, Kiev si Moscova. Varietatea ofertelor de zbor sunt sustinute de tarife competitive cu posibilitati perfecte de ajustare la calatoria Dumneavoastra.

In ultimul an agentia a inregistrat venit in valoare de 100000 EURO. De serviciile firmei turistice anual se folosesc mai mult de 3000 de cetateni ai Republicii Moldova si a altor state. Director General Afanasie Esanu

Voiaj International efectuiaza vanzari de bilete din numele a peste 40 de companii aeriene: Austrian Airlines, Air France, British Airways, Lufthansa, Turkish Airlines, Swiss, KLM, American Airlines, Aeroflot, Tarom, etc. Asiguram livrarea gratis a biletelor de avion la orice adresa din Chisinau, livrarea in alt oras sau alta tara efectuam prin intermediul DHL, TNT, UPS sau UniPost.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Agentia de Turism Voiaj International.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (6 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
5 pagini
Imagini extrase:
5 imagini
Nr cuvinte:
2 289 cuvinte
Nr caractere:
13 515 caractere
Marime:
21.61KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Marketing
Tag-uri:
turism, licenta
Predat:
la facultate
Materie:
Marketing
Sus!