Veioză fatigue

Extras din proiect:

In lumea moderna, nici o organizatie nu poate ajunge la performanta fara marketing. De aceea noi Schiopet Adrian Marian,Stefan Mihai-Gabriel si Tugui Ana-Loredana, membrii departamentului de marketing al firmei "SC.LightOn SA", ne-am hotarat sa realizam un studiu asupra noului produs creat de firma noastra si anume veioza cu senzori Fatigue. Scopul acestui studiu de marketing este de a maximiza profitul, de a vinde cat mai multe produse posibil, la cat mai multi consumatori, cat mai des si la preturi avantajoase.

Obiectul de activitate al firmei noastre il constituie producerea si comercializarea de corpuri de iluminat atat pentru copii cat si pentru adulti.

Firma S.C. LightOn S.R.L. este remarcata si apreciata pentru produsele sale competitive pe piata judetului Suceava. Prestatiile firmei au ca principala menire multumirea clientilor sai prin atenuarea stresului cotidian si confort ambiental, atat acasa cat si la locul de munca. Din acest motiv am hotarat sa introducem in gama noastra de produse o veioza ce este capabila datorita noilor tehnologii sa isi dea seama cand este timpul pentru o pauza. Studiile au aratat ca dupa 3 ore petrecute seara citind la lumina unei veioze, apar durerile de cap dar si tulburarile de vedere. In acest scop am introdus in noul produs senzori de timp si de miscare, astfel incat lumina scade in intensitate atunci cand pierdem notiunea timpului.

Populatia judetului Suceava este de aproximativ 700.000 de locuitori (conform ultimului recensamant) dintre care:

0-14 ani:10%

15-24 ani:21%

25-40 ani:31%

41-65 ani:22%

66-80 ani:16%

Piata produsului este formata din:

Nonconsumatori absoluti

Nonconsumatori relativi

Consumatorii

Nonconsumatorii absoluti (NCA) sunt cei care nu au nevoie de o veioza, nu o pot folosi si nu vor cumpara acest gen de produse niciodata. Un exemplu ar fi persoanele care au anumite probleme de sanatate (orbii, persoanele cu handicap la membrele superioare, etc.). Tot in aceasta categorie se incadreaza si persoanele care nu sunt obisnuti sa lucreze sau sa lectureze seara dar si copii care au varsta cuprinsa intre 0 -3 ani.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Veioza fatigue.pptx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
pptx
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
20 pagini
Marime:
395.09KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 2 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Management
Predat:
la facultate
Materie:
Management
Profesorului:
Ghiuţă Ovidiu-Aurel
Sus!