Extras din proiect:

Firma S.C. LIGHT MEMBER SRL,este o societate nou infiintata in Suceava strada Putna, nr. 26, A1, 10 Obiectul de activitate al societatii este fabricarea de umbrele. Piata potrivita tipului de produse puse la dispozitie de firma producatoare este piata orasului Suceava, firma avand deja o vechime in comert.

Numarul persoanelor care au auzit de firma este mare, la fel ca si numarul clientilor propriu-zisi. Cu timpul, firma a ajuns sa fie cunoscuta ca una din cele mai renumite firme producatoare de umbrele din Suceava, acest lucru fiind posibil doar prin avantajele calitative ale produselor si a preturilor rezonabile oferite de LIGHT MEMBER.

Consumatorii care alcatuiesc piata actuala a produselor firmei LIGHT MEMBER formeaza un procent de 5 % din populatia totala a orasului Suceava.

Piata actuala a produsului nostru este formata din consumatorii si nonconsumatorii relativi. Astfel produsul nostru se adreseaza acestor categorii de clienti.

Consumatorii sunt persoanele de gen feminin si mascuin care folosesc acest produs, pasionati de moda care vor sa iasa in evidenta si sa se diferentieze; lor ne adresam in special si pentru ei incepem aceasta afacere.

Nonconsumatorii relativi sunt persoanele care nu au cumparat si nu cumpara acest produs din diferite motive: fie nu dispun de banii necesari, fie nu pun accent pe eleganta si stil. Acestia din urma sunt cei care, pe viitor, ar putea devenii consumatori ai produsului nostru.

Nonconsumatorii absoluti sunt persoanele care nu au consumat, nu consuma si nu vor consuma acest produs.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Umbrela.pptx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
pptx
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
33 pagini
Marime:
3.43MB (arhivat)
Publicat de:
NNT 2 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Management
Predat:
Facultatea de Inginerie Alimentara , Universitatea "Stefan cel Mare" din Suceava
Specializare:
Control si expertiza produselor alimentare
Materie:
Management
Profesorului:
Lect. univ. dr. Ovidiu Aurel Ghiuță
Sus!