Prezentarea entității SC Secu Romcomp SRL

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Denumirea entitatii

Societatea comerciala S.C. SECU ROMCOMP S.R.L are sediul in localitatea Arad, strada Poetului, numarul 102, judetul Arad, imobil inscris in C.F. nr. 10822 - Arad. Societatea fiind constituita in anul 1994 de catre:

-Secu Alexandru, in calitate de asociat unic si administrator, cetatean roman, nascut la data de

06. 03. 1953 in localitatea Schitu, judetul Olt, domiciliat in localitatea Arad, strada Poetului, numarul 102, judetul Arad.

Denumirea societatii este precedata de initialele ,,S.R.L.", fiind organizata sub forma de societate cu raspundere limitata, cu asociat unic.

Societatea comerciala este persoana juridica de la data inmatricularii in Registrul Comertului, in conformitate cu dispozitiile legii numarul 31/1990 si a legislatiei specifice.

Date de identificare

Forma de proprietete este: 35 - societati comerciale cu raspundere limitata.

Domeniul principal de activitate este transportul rutier de marfuri, (cod si denumire clasa CAEN) "6024 - transporturi rutiere de marfuri"

Societatea comerciala ,,SECU ROMCOMP S.R.L" nu are filiale sau sucursale in alte zone, intreaga activitate se desfasoara la sediul social al acesteia.

Capitalul social

Capitalul social al societatii, subscris este in suma de 200 (douasute) lei. Este format din aport in intregime in numerar. Paratile sociale ale capitalului social sunt in numar de 20 (douazeci) prin divizarea acestuia in parti de cate 10 (zece) lei fiecare si apartin in totalitate si exclusiv asociatului unic, caruia ii apartin de asemenea toate beneficiile societatii, precum si toate riscurile si consecintele pierderilor, pana la limita capitalului social. Societatea va constitui din beneficii un fond de rezerva, reprezentand 5% din capitalul social.

Majorarea sau diminuarea capitalului social se va face in conformitate cu hotararile Adunarii Generale a Asociatiilor si cu respectarea dispozitiilor referitoare la constituirea societatii. Daca administratorii constata ca, activul net reprezinta mai putin de jumatate din valoarea capitalului social, vor convoca Adunarea Generala pentru a hotari reintregirea capitalului, reducerea lui la valoarea ramasa sau dizolvarea societatii. Reintregirea capitalului social se va face inainte de repartizarea beneficiului.

Durata entitatii

Societatea S.C. SECU ROMCOMP S.R.L. este persoana juridica romana avand forma juridica de societate cu raspundere limitata. Societatea isi desfasoara activitatea conform prevederilor legale in vigoare si conform statutului societatii. Societatea este consituita pe o durata de functionare nedeterminata, incepand cu data inmatricularii in Registrul Comertului.

Asociatul unic are obligatia ca cel putin o data pe an sa lucreze in indeplinirea atributiilor prevazute de art. 10. Activitatea entitatii poate fi continuata de succesorii legali ai asociatului unic, daca acestia vor manifesta interes pentru mentinerea in functiune a societatii.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Prezentarea Entitatii SC Secu Romcomp SRL.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
6/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
27 pagini
Imagini extrase:
27 imagini
Nr cuvinte:
10 429 cuvinte
Nr caractere:
58 479 caractere
Marime:
93.40KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Management
Tag-uri:
entitate, societate
Predat:
la facultate
Materie:
Management
Sus!