Plan de Afaceri - SC Fizzy SRL

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

S.C. Fizzy S.R.L. este o firma cu capital integral privat, ce are ca obiect de activitate prestarea de servicii de coafor, cosmetica, tratamente corporale si de infrumusetare, reflexo terapie si solar. Noi ne-am propus ca prin activitatea desfasurata de firma noastra sa oferim o gama larga de tehnici de infrumusetare.

Aparatura este de ultima generatie, importata din Germania. Personalul este specializat in domeniu fiind trimis la cursuri de inalta performanta din diverse tari. Hair-stylistii si make-up artistii au fost specializati la cursuri in Paris, reusind sa aplice ultimele tendinte, astfel toti clientii sa fie cu adevarat multumiti.

Intreprinderea are furnizori ce comercializeaza de inalta calitate ce incearca sa satisfaca cu adevarat nevoile clientilor.

Serviciile prestate de S.C. Fizzy S.R.L. se adreseaza atat persoanelor tinere cat si persoanelor in varsta ce doresc sa se rasfete cu un tratament de infrumusetare. Noi estimam, in viitorul apropiat, o crestere a clientilor, de sex masculin, ce apeleaza la saloanele de infrumusetare ceea ce ne determina sa nu ne specializam doar pentru prestarea de servicii doamnelor.

Analizand zonele de servicii de infrumusetare din complexele comerciale am realizat ca exista cerere pentru acestea. Avantajul competitiv pe care il aduce compania este caracterizat de transparenta si calitatea serviciilor prestate dar si de calitatea produselor utilizate in timpul tratamentelor de infrumusetare.

Pentru infiintarea acestei firme este necesara obtinerea atat a certificatelor sanitare cat si a certificatelor de constituire a societatii comerciale. Pentru inceput sunt necesare investitii in aparate coafat si de cosmetica profesionale, de solare, plata primelor doua luni de inchiriere a spatiului comercial cat si cheltuieli cu amenajarea acestuia. Firma isi stabileste un adaos comercial de 20 - 25%.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Plan de Afaceri - SC Fizzy SRL.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
9 pagini
Imagini extrase:
9 imagini
Nr cuvinte:
3 078 cuvinte
Nr caractere:
18 143 caractere
Marime:
20.89KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Management
Tag-uri:
plan de afaceri, curs
Predat:
la facultate
Materie:
Management
Profesorului:
O. NICOLESCU
Sus!