Plan de afaceri - produse de panificație

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

Capitolul I - Definirea obiectivului, a coordonatelor juridice si comerciale ale afacerii

1. Domeniul de activitate al afacerii propuse

S.C. MALVINA S.R.L., cu un capital subscris de 10.000.000 lei a fost infiintata in 5 aprilie 1999 si este inmatriculata in Registrul Comertului cu numarul R 11500871. Firma are sediul in Brasov strada Unirii numarul 5 si este proprietatea a 2 asociati, fiecare detinand 50% din partile sociale.

Firma are ca obiect principal de activitatea obtinerea de produse de panificatie si vanzarea acestora prin intermediul magazinelor proprii. In primul an de functionare, brutaria a avut urmatoarele rezultate financiare: o cifra de afaceri medie de 15.000.000 lei lunar, o rata a profitului brut lunar de 15%, rata lichiditatii este foarte buna. Firma a contractat un credit comercial pe termen scurt care a fost integral rambursat in anul 2001, iar in prezent nu are nici un credit in derulare.

Pentru a reinvesti profitul acumulat in acesti 3 ani de activitate, intentionam sa dezvoltam activitatea firmei in domeniul obtinerii de produse de panificatie.

Ne propunem - in prima etapa - sa obtinem un contract care sa presupuna aprovizionarea cu paine si alte produse de panificatie a taberelor din Sinaia, Predeal si Busteni. In a doua etapa intentionam sa extindem activitatea productiva in domeniul realizarii produselor de patiserie.

Consideram ca aceasta afacere are reale sanse de reusita deoarece exista o cerere in crestere pentru produsele pe care le vom oferi, pozitia geografica asigura o baza larga de aprovizionare cu materii prime si exista posibilitati de desfacere ridicate datorita retelei relativ limitate de asemenea produse in zona.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Plan de Afaceri - Produse de Panificatie.DOC
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
4/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
12 pagini
Imagini extrase:
12 imagini
Nr cuvinte:
1 837 cuvinte
Nr caractere:
10 912 caractere
Marime:
18.12KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Management
Tag-uri:
afacere, plan, produs, panificatie, Alimentatie, profit
Predat:
la facultate
Materie:
Management
Sus!