Motivarea și recompensarea angajaților într-o firmă

Extras din proiect:

Firma S.C LION INVETSTITII S.R.L. s-a infiintat in anul 2005 si are ca obiect de activitate comertul cu amanuntul, activitate ce se desfasoara in magazine specializate.

Aceasta firma s-a dezvoltat destul de rapid, avand in prezent un numar de 13 magazine in toata tara, specializate in comercializarea lenjeriilor pentru dormitor, a bijuteriilor si ceasurilor de mana apartinand diferitor brand-uri.

Magazinele se gasesc sub diferite denumiri ca Unique Art si Black Sheep Home Colection

Firma are capital social privat, majoritar fiind cel care are si functia de administrator, si anume domnul Mihaescu Constantin.

Firma isi are sediul in Bucuresti, comercializarea produselor facandu-se atat in capitala, cat si in celelalte orase din tara, in magazine aflate in incinta marilor complexe comerciale de genul Carrefour si Mall-uri, beneficiind de vad comercial propice pentru atragerea de clienti, chiar clienti ai concurentei, foarte multi dintre ei devenind clienti fideli.

Firma are un numar de 52 de angajati, conducerea este asigurata de catre Administrator, verificarea corectitudinii actelor si rezolvarea problemelor legate de contabilitatea firmei este asigurata de asistenta contabil Nicolae Cristina, controlul gestiunii este asigurat de catre Asistenta administratorului, Rosu Lorena, training-ul este facut de catre Mita Gina si Ionescu Raluca, cu functiile de Responsabil Agenti Vanzari, training-ul fiind efectuat riguros, deoarece in functie de abilitatile angajatilor firma evolueaza catre excelent.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Motivarea si recompensarea angajatilor intr-o firma.ppt
Alte informații:
Tipuri fișiere:
ppt
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
11 pagini
Marime:
107.04KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Management
Tag-uri:
angajati, firma, motivare
Predat:
la facultate
Materie:
Management
Sus!