Lansarea unui nou produs

Extras din proiect:

Firma S.C.HCT SRL Suceava infiintata la 10August 2006 actioneaza in domeniul constructiilor,fiind specializata in poductia si comercializarea de mortare uscate (adezivi,gleturi,etc) pentru finisaje, protectie anicorozive si speciale, tencuieli, placaje si pardoseli.

Misiunea firmei "HCT" Suceava poate fi formulata astfel:"suntem o firma specializata in productia de adezivi pentru constructii si alte mortare uscate.Oferim calitate si valoare,fiind total dedicate clientilor nostri".

Obiectivele strategice ale firmei noastre: "vrem sa devenim cel mai mare producator de adezivi din Suceava,avand un portofoliu de productie cat mai complet".

In ceea ce priveste sistemul de valori al firmei noastre acesta se concentreaza pe 5 elemente si anume:

Responsabilitate

Initiative

Creativitate

Performanta

Imagine

Problema se refera la lansarea pe piata a unui nou produs sau a mai multor produse noi.

Subutilizarea utilajelor dublata de inactivitatea personalului sunt probleme ale firmei care definesc si au legatura cu problema noastra.

Intentia de a lansa un nou produs (de exemplu adezivul petru lipit gresie si faianta) trebuie materializata dat fiind faptul ca se poate vinde si iarna, acoperind astfel nonvanzarile celuilalt produs (produsul de baza) al firmei.

Problema lansarii unui nou produs pe piata (sau mai multe) provine din oportunitatea de a exploata piata adezivilor si a altor mortare uscate pe toata durata unui an calendaristic (sau exercitiu financiar) .

Piata in domeniul constructiilor in Romania este foarte dinamica in prezent (cu ritm de crestere annual de 20-25% ) si implicat materialele de constructie (inclusive adezivii) au o dinamica a vanzarilor foarte buna.

Si mai este un aspect care tine de zona Suceava: in aceasta ritmul constructiilor este mai mare decat in alte zone din Romania.

Asadar factorii analizati mai sus se constituie in tot atatea cauza sau oportunitati ale demersului privind investitia in noi produse.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Lansarea unui nou produs.ppt
Alte informații:
Tipuri fișiere:
ppt
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
16 pagini
Marime:
71.72KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Management
Tag-uri:
produse, firma, calitate
Predat:
la facultate
Materie:
Management
Profesorului:
Clipa Ciprian
Sus!