Hotel Calipso

Previzualizare proiect:

Extras din proiect:

- Numele entități: SC. CALIPSO SRLD

- Forma juridică de constituire: Societate cu Răspundere Limitată Debutant

- Natura capitalului: Privat

- Capital Social: 900.000 €

- Asociați/Aport:

Avram Corina 300.000 €

Oltean Ioana 300.000 €

Suciu Bianca 300.000 €

Societatea Calipso SRL-D este o idee nouă de afaceri care le oferă clienților un hotel care le pune la dispozitie o multitudine de servici, și care are rolul de a satisface nevoia clienților de a se relaxa într-un mediu ambiant. Principalul punct de atracție este terenul de tenis situat pe acoperișul hotelului, având tribune,un acoperiș transparent și plase de siguranță, fiind totuși pregătiti pentru timp nefavorabil, el e destinat iubitorilor acestui sport, mai ales pentru cei care preferă turneele. Hotelul întâmpină clienții cu o mega piscină cu pereți de sticlă la ultimul etaj al hotelului, de unde ve-ți putea vedea împrejurimile, o sală de cinema unde puteți viziona cele mai recente filme, vă mai punem la dispoziție un restaurant unde vă oferim săptămânal mâncăruri cu specific din alte țări ale lumii, continuând cu cele 28 de apartamente.

Ideea noastră este motivată de extinderea iubitorilor de tenis, care îndrăgesc turneele și dintr-o nevoie a clienților de a se relaxa după zilele obositoare de muncă. Fiecare dintre noi caută câteva momente să se deconecteze de la toate grijile de zi cu zi, încercând să se bucure de orice moment din viata.

Am încercat să cuprindem în acest hotel ceea ce au nevoie oameni să sa relaxeze, și deoarece toți suntem diferiți și fiecare are alt mod de a se relaxa, la noi ve-ți găsi, piscină pentru iubitorii de apă ,o sală de cinema pentru toți pasionați de filme, teren de tenis pentru cei ce ador să facă mișcare, un restaurant cu specific în fiecare săptămână pentru cei gurmanzi, și o mică grădină, unde vara ve-ți putea admira frumusețile naturii.

Avem o viziune foarte amplă fiindcă e o firmă nouă în oraș și suntem siguri că vom avea succes datorită conceptului inovativ, deoarece diversitatea servicilor pe care noi le oferim față de celelalte firme este mai complexă și mai ales pachetul special de servicii pe care-l avem la dispoziția clienților.

Firma are în vedere umătoarele domenii de activitate:

55 Hoteluri și alte facilități de cazare

56 Restaurante și alte activități de servici și alimentație

932 Alte activități recreative și distractive

5914 Proecție de firme cinematografice

Deși există o mulțime de hoteluri în oraș, firma noastră a venit cu idei noi, creative cu care sperăm că ne vom impresiona viitori clienți.

În prezent în Târgu Mureș nu există un hotel cu toate serviciile pe care noi le punem la dispoziție, de aceea avem oportunitatea de a spera că viitorii noștri clienți să găsească tot de ce au ei nevoie pentru a avea o zi în micul nostru paradis.

Deși suntem conștienți de existența celorlalte servicii hoteliere asimilare din mediul de afaceri, totusi niciunul nu oferă un teren de tenis și noi avem ceea ce tu cauți ceva nou si deosebit in acest oraș

Pentru obținerea informațiilor aplicăm un chestionar pentru a vedea aploarea acestui sport, dorința de a experimenta un joc la intălțime și fluxul vizitatorilor în Târgu Mureș, care sunt dorințele acestora cu privire la locul unde vor să se se plimbe unde sa se cazeze, și ce ar mai vrea să adauge.

Obiectivul nostru principal este să înlăturăm stresul clienților și a noilor vizitatori acestui oraș dar și de-ai distra, de ai face să se întoarcă la noi ori de câte ori au ocazia. Într-un singur loc dumneavoastră puteți găsi tot ce aveți nevoie, fără a fi nevoie să alergați în mai multe locuri pentru a vă relaxa la înalțime, la piscină, pentru a viziona filmul preferat, și nu mai trebuie să vă parcați mașina la străzi distanță, toate fiind în același loc, totodata încercând să se reduca poluarea din oraș.

Finanțarea societății se realizează din sursele proprii aduse de către asociați.

Investiția se ridică la 900.000 € + teren incluzând:

- Cheltuieli de construcție și amenajare a spațiului 428.000 €

- Cheltuieli cu echipamente 320.000 €

- Cheltuieli cu mobilier 82.000 €

- Stocuri de materi prime(mâncare) 10.000 €

- Asigurări 20.000 €

- Certificări 5.000 €

- Cheltuieli de marketing 30.000 €

- Cheltuieli cu personalul 5.000 €

Mergând pe principiul că cine nu riscă nu câștigă, avem în vedere următoarele riscuri ce pot apărea pe parcursul desfășurării activității.

- Întârzierea profitului

- Lipsa profesonalismului angajaților

- Reticiența consumatorilor

- Riscul apariției unor evenimente neprevăzute(incendii, cutremur)

- Defecțiuni tehnice

- Faliment

După ce am cercetat ceea ce își doresc clienții la acest oras, de la un nou hotel, de la un teren deosebit de tenis, observăm nivelul concurenței, realizăm modelul de afaceri și stabilim strategiile firmei. Instruim personalul și trasăm strategiile de finanțare, apoi vom stabili pe parcurs pașii ce vor urma pentru o bună demarare a activități

Scopul deschiderii hotelului CALIPSO este de a satisface cât mai multe cererii aflate pe piață. Misiunea managerilor este de a duce la îndeplinirea dorințelor clienților, în special al iubitorilor de sporturi și urmăresc să diversifice serviciile, și de a fi într-o continuă perfecționare, iar cu ajutorul angajațiilor de a duce la implinire a tuturor planurilor, de a acorda atenție deosebită clienților și preferințelor fiecărui client.

Elasticitatea cererii în funcție de preț reprezintă modul în care clienții reacționează la modificarea prețului unui anumit produs sau serviciu. Dacă reacția clienților la variația prețului este puternică, atunci se înregistrează o creștere mare a cantității cumpărate de consumator, cererea este considerată elastică, iar dacă reacția consumatorilor la variația prețului este slabă, cererea este considerată inelastică

Clientela este formată din sportivi și din persoanele care vor să descopere ceva nou, sunt în căutare de nou, de locuri, culturi, zone. Noi încercând să facem ca clienți noștri să se simtă când mai bine, un loc care pentru o perioadă scurtă de timp v-a deveni casa lor, un mic cuibușor.

Descarcă proiect

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Raport Hotel Calipso.docx
  • Prezentare Hotel Calipso.pptx
  • Calcularea CA a Hotelului Calipso.xls
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx, pptx, xls
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
3 fisiere
Pagini (total):
31 pagini
Imagini extrase:
12 imagini
Nr cuvinte:
2 871 cuvinte
Nr caractere:
15 781 caractere
Marime:
942.38KB (arhivat)
Publicat de:
NNT 2 P.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Proiect
Domeniu:
Management
Predat:
la facultate
Materie:
Management
Profesorului:
oltean ioana
Sus!